|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dubaja kandydat

|
Posted: Mon 23 May 2022, 15:31 Post subject: |
|
|
| kupłam teraz mamie na prezent suszarkę Babyliss bronze shimmer, sprzęcik wygląda super, jest lekka, ma suszyć szybko a do tego ma jonizację więc nie będą się włosy ta puszyły |
|
| Back to top |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Posted: Fri 27 May 2022, 13:44 Post subject: |
|
|
| Ja w sprawie prezentu mogę wam polecić kupienie koszulki, lub też czegoś innego z własnym nadrukiem. Można w ten sposób stworzyć prezent, który będzie czymś bardzo specjalnym, lub też wielkim żartem. Można coś w tym stylu zamówić ze strony https://www.megakoszulki.pl/ . Mają dobre ceny i wszystko zrobione jest z dobrego materiału. |
|
| Back to top |
|
 |
jezyk maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Posted: Wed 22 Feb 2023, 8:57 Post subject: |
|
|
A co powiecie na to, aby kupić podziękowania dla chrzestnych, wiecie chodzi mi o jakiś fajny upominek. Myślę, że byłby to fajny gest i zarazem pamiątka - co wy na to? Może mnie nakierujecie na jakieś fajne pomysły ? |
|
| Back to top |
|
 |
Michalina89 maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
bezniku gaduła

|
Posted: Tue 28 Feb 2023, 13:01 Post subject: |
|
|
| Zgadzam się, że kosz prezentowy to świetny pomysł na oryginalny podarunek. Ja niedawno zamawiałam ekskluzywny prezent dla taty w postaci zestawu z koniakiem i rzemieślniczymi słodyczami. Zestaw był elegancko zapakowany w drewniane pudełko. Takie kosze czy boxy prezentowe mogą mieć różną zawartość, wiec można dobrać zestaw odpowiadający upodobaniom osoby, która chcemy obdarować. |
|
| Back to top |
|
 |
samara.hickle początkujący

|
Posted: Tue 28 Feb 2023, 13:22 Post subject: |
|
|
| Jaki prezent dla taty na urodziny kupić? |
|
| Back to top |
|
 |
uzka uzależniony

|
Posted: Wed 15 Mar 2023, 12:29 Post subject: |
|
|
| Pierwszy raz kupowałam torebkę w sklepie https://www.edibutik.pl/ i szczerze wam go polecam. Jakość jej wykonania rewelacyjna, a cena naprawdę super. |
|
| Back to top |
|
 |
dori gaduła

|
Posted: Mon 20 Mar 2023, 14:21 Post subject: |
|
|
| Moim zdaniem znakomitym prezentem może być melanotan. Ja właśnie swojej przyjaciółce kupiłam ten produkt do opalania i mówiła mi ona, że jest bardzo zadowolona z tego jakie efekty daje. Strona https://melanotan.biz/ przedstawia działanie tego produktu. |
|
| Back to top |
|
 |
Frania25 maniak

|
Posted: Wed 22 Mar 2023, 13:18 Post subject: |
|
|
| Jeśli szukasz prezentu dla nastolatka to odwiedź witrynę Puky. Tam mają hulajnogi dla nastolatków jak i rowery. Taki prezent na pewno się spodoba i pozwoli dziecku miło spędzić czas wolny. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce