Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Sandały na słupku - jakie warto będzie wybrać?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 15 Lut 2023, 13:11    Temat postu: Sandały na słupku - jakie warto będzie wybrać? Odpowiedz z cytatem

Hej!
Rozglądam się za wyborem przede wszystkim dobrej jakości obuwia na okres wiosenno-letni, a dokładnie tutaj chodzi mi o sandały na słupku których brakuje w mojej szafie. Natomiast muszę przyznać, że chciałabym skutecznie podkreślić swoje długie nogi. Zimą nie mam jak tego za bardzo zrobić, dlatego mam nadzieję że już wiosną będzie to dużo częściej możliwe. Tylko gdzie warto będzie ich szukać i jednocześnie na jakie marki warto byłoby zwrócić uwagę. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na informacje Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tammy
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 15 Lut 2023, 21:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zwróć uwagę na dobranie odpowiedniego rozmiaru.
Powrót do góry
HaniaMM
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 16 Lut 2023, 15:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak tylko jest ładna pogoda to ja od razu zastępuję zwykłe buty sandałkami i stylowymi klapkami. Lubię czuć wygodę i też nie ma po co męczyć nogi w skarpetce i grubym bucie kiedy mamy wysoką temperaturę na zewnątrz. Jeżeli już powoli rozglądasz się za modnymi i dobrze wykonanymi propozycjami to ja uważam, że znacząco ułatwi Ci to Domodi.pl gdzie możesz od razu sprawdzić różne sandały na słupku w wielu wariantach i oczywiście ulubionych sklepów oraz marek. Ja też kilka tygodni temu sprawiłam sobie beżowe sandały Chrysosyne upolowane w naprawdę fajnej cenie w sklepie Renee. Pozdrawiam serdecznie!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: