|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
welonowa89 uzależniony

|
Posted: Tue 26 Mar 2019, 16:14 Post subject: Jakie zabiegi kosmetyczne robicie często? |
|
|
Są takie, które robicie sobie w miarę regularnie?
Jestem ciekawa czy jest coś, co możecie polecić innym. |
|
| Back to top |
|
 |
Karina26 uzależniony

|
Posted: Tue 26 Mar 2019, 19:06 Post subject: |
|
|
U mnie jest z tym różnie.
Chyba można powiedzieć, że zależnie od potrzeb.
Jeśli planujesz coś dla siebie, to myślę, że warto iść w takie miejsce, gdzie doradzą ci coś typowo do potrzeb twojej skóry.
Tutaj https://www.esteti-med.pl/ robią różne zabiegi kosmetyczne w Warszawie.
Poczytaj tam sobie.
Będziesz wiedziała o czym mówi do Ciebie kosmetyczka  |
|
| Back to top |
|
 |
Wafelka bywalec

|
Posted: Thu 18 Apr 2019, 19:10 Post subject: |
|
|
Ja od czasu do czasu chodzę na takie bardziej wypasione że tak powiem, a tak regularnie to na takie oczyszczające - https://klinikamiracki.pl/hydrafacial/ To ważne dla skóry i lepiej się tez wtedy nasze kosmetyki wchłaniają  |
|
| Back to top |
|
 |
klaranowak kandydat

|
Posted: Fri 19 Apr 2019, 9:25 Post subject: |
|
|
| Tak w miarę regularnie to robię różnego rodzaju oczyszczanie twarzy, nawilżanie, takie bardziej złożone i profesjonalne peelingi. A ostatnio dołożyłam do tego jeszcze masaże, które są dla mnie rewelacyjnym odprężeniem |
|
| Back to top |
|
 |
marzenap kandydat

|
Posted: Wed 15 May 2019, 13:35 Post subject: |
|
|
Może to niekoniecznie jakiś specjalistyczny zabieg, ale ja od jakiegoś czasu zaczęłam trochę bardziej dbać o stopy i raz na jakiś czas robię im peeling. A do tego zaczęłam codziennie nakładać krem z mocznikiem do pięt , który trwale je pielęgnuje i wydaje mi się, że faktycznie poprawia ich wygląd. Poza tym stopy już mnie nie bolą przy chodzeniu, a już jakiś czas temu to był nie tylko uciążliwy, ale i bolesny problem, z którym nie mogłam sobie poradzić. Teraz mam nadzieję, że taka poprawa się utrzyma i w końcu będę mogła nosić moje ulubione sandałki, o ile oczywiście pogoda na to pozwoli  |
|
| Back to top |
|
 |
Junsa maniak

|
Posted: Tue 31 Jan 2023, 19:30 Post subject: |
|
|
| Specjalistka zawsze dobiera dla mnie zabieg, więc nie mam ulubionego. A jestem klientką https://perfectlook.clinic |
|
| Back to top |
|
 |
krystel34 początkujący

|
Posted: Fri 3 Feb 2023, 17:42 Post subject: |
|
|
| Ostatnio byłam na peelingu kawitacyjnym. |
|
| Back to top |
|
 |
malinka11 gaduła

|
Posted: Mon 6 Feb 2023, 8:25 Post subject: |
|
|
ja często robię oczyszczanie wodorowe. to idealny sposób na odświeżenie skóry, dodanie jej blasku i detoks. jest przyjemne, nieinwazyjne, od razu się dobrze wygląda no i często można je wykonywać nawet latem, nie to co kwasy  |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Wed 8 Feb 2023, 22:57 Post subject: |
|
|
| Wasze dłonie, szczególnie zimą, też potrzebują właściwej pielęgnacji? Ja powiem szczerze, że testuję różnego rodzaju produkty i podobno fajne efekty dają kremy do rąk Herbapol Polana. Muszę sobie przetestować, bo to naturalne i wegańskie kosmetyki, a te przekonują mnie najbardziej. |
|
| Back to top |
|
 |
Kowal31 uzależniony

|
Posted: Tue 7 Mar 2023, 16:22 Post subject: |
|
|
Jakie Wy macie zdanie na temat zabiegów medycyny estetycznej?
transfer pacjenta |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce