Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wywóz śmieci

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
deborah
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 11 Feb 2022, 9:32    Post subject: Wywóz śmieci Reply with quote

Szukam firmy, która realizuje wywóz śmieci Radom. Jaką możecie mi polecić?
Back to top
View user's profile Send private message
Michalina89
maniak
maniak

PostPosted: Sun 17 Jul 2022, 19:05    Post subject: Reply with quote

Jeśli mogę w czymś doradzić, to myślę, że warto też sprawdzić propozycje na stronie firmy https://odbiordomowe.pl/. Z tego, co wiem, to odbierają elektrośmieci na terenie Warszawy, więc jeśli mieszkasz w pobliżu to koniecznie się do nich zgłoś. Wystarczy wypełnić formularz, a na pewno się z Tobą skontaktują.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Agnieszka14
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 20 Jul 2022, 15:46    Post subject: Reply with quote

Przede wszystkim bardzo ważna jest tez odpowiednia segregacja śmieci. Mogę polecić wam https://neopak.pl/cms/jak-segregowac-smieci-co-oznaczaja-kolory-pojemnikow , poznacie tutaj dużo informacji dotyczących segregacji
Back to top
beverly.predovic
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 27 Jan 2023, 9:38    Post subject: Reply with quote

Jeśli ważnym jest dla nas dobro naszej planty, to powinniśmy zadbać o odpowiednią segregację śmieci już w naszym mieszkaniu. Jest to możliwe do zrobienia nawet jeśli nie mieszkamy na dużej przestrzeni. Znalazłem taki artykuł w tym temacie - https://wnetrzadlaciebie.com/segregacja-smieci-w-malym-mieszkaniu-czy-to-mozliwe. Z niego można się dowiedzieć, jak zorganizować przestrzeń w małym mieszkaniu, aby umożliwić sobie poprawną segregację śmieci. A czy wy segregujecie u siebie w domach lub mieszkaniach śmieci?
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce