Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
izzygnr bywalec

|
Wysłany: Nie 21 Sie 2022, 16:50 Temat postu: Fajne i solidne okna |
|
|
Cześć, poszukuje dobrego producenta okien. Zamierzam je wymienić niedługo, lecz niezbyt orientuje się w wyborze. Co możecie mi polecić? Producentów jest sporo, opinie w necie też są różne i w zasadzie nie wiem czym się kierować . |
|
Powrót do góry |
|
 |
duff231 bywalec

|
Wysłany: Czw 25 Sie 2022, 18:16 Temat postu: |
|
|
Też dużo zależy od tego jaki typ okien preferujesz. Masz ich różne rodzaje. Są drewniane, aluminiowe, PVC. Mnie osobiście najbardziej odpowiada ten ostatni rodzaj. Prezentują się fajnie i są solidne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Wto 3 Sty 2023, 15:32 Temat postu: |
|
|
Firmą którą posiada bardzo bogatą ofertę wysokiej jakości okien jest https://effra.pl/. Posiadają oni nie tylko okna PCV i aluminiowe ale także drzwi, rolety, żaluzje fasadowe i bramy garażowe najlepszych producentów. Możecie w każdej chwili liczyć na ich fachowe doradztwo i rozwianie wszelkich wątpliwości. Zajmują się oni również montażem oferowanych produktów a wszystko to w bardzo rozsądnych cenach. Postawiłam na nich remontując swój dom i jestem zachwycona całością współpracy. Szczerze polecam ich usługi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2023, 9:47 Temat postu: |
|
|
A co sądzicie o zakupie plis okiennych Nafi? Z tego co widziałam to producent posiada bardzo dobrą ofertę, dodatkowo plisy są solidnie wykonane, więc myślę, że spodoba wam się takie rozwiązanie |
|
Powrót do góry |
|
 |
arvena uzależniony

|
Wysłany: Pią 28 Kwi 2023, 11:11 Temat postu: |
|
|
Powiem że to bardzo znana firma, prawie tak jak Wiśniowski, a odpowiadają mi ich okna pvc primo 82, te które nadają się też do domów pasywnych i energooszczędnych ze względu na świetne parametry termoizolacyjne, co ważne spełniają one warunki programu czyste powietrze |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Wto 23 Maj 2023, 12:34 Temat postu: |
|
|
Świetną ofertę wysokiej jakości okien znajdziecie zaglądając do https://oknarado.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joanne uzależniony

|
Wysłany: Czw 25 Maj 2023, 7:54 Temat postu: |
|
|
U siebie w domu zdecydowaliśmy się na okna firmy Atos z Lublina i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Wysoka jakość zapewnia komfort o każdej porze roku. _________________ Domy szkieletowe trzebinia |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Wto 8 Sie 2023, 17:33 Temat postu: |
|
|
Muszę przyznać, że sama ostatnio zastanawiałam się, gdzie mogłabym kupić porządne okna pvc w jakiejś dobrej cenie. Koleżanka podpowiedziała mi, żebym w wolnej chwili rozważyła ofertę na stronie sklepu Drutex i muszę przyznać, że asortyment mają to naprawdę bardzo interesujące. Dajcie znać, czy wy kiedykolwiek tam coś zamawialiście i co uważacie na temat ich produktów |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Pią 1 Wrz 2023, 7:51 Temat postu: |
|
|
Szukając przede wszystkim solidnej i jednocześnie nowoczesnej stolarki okiennej to na pewno warto też skonsultować się z profesjonalistami, aby podjąć przemyślaną decyzję i jednocześnie zmieścić się w budżecie jaki macie na ten cel. Na przykład w przypadku Poznania możesz wybrać się do firmy Domega https://domega.pl/ która posiadaj rozbudowaną ofertę okien takich marek, jak Urzędowski, Aluhaus, czy również WND i OknoPlast. Nie tylko można sprawdzić różne warianty, doradzić się i sobie wszystko wycenić oraz od razu nawiązując z nimi współpracę w zakresie wykonanych prac montażowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Pon 23 Paź 2023, 10:29 Temat postu: |
|
|
Nie da się ukryć, że duże okna dodają elegancji i nowoczesności każdemu budynkowi. Jednak zanim zdecydujemy się na taką inwestycję, warto dokładnie zastanowić się nad wszystkimi zaletami i wadami. Na stronie https://inwestprofil.pl/duze-okna-plusy-i-minusy znalazłem szczegółowe informacje na ten temat. Artykuł ten dostarczył mi wiele cennych wskazówek i z pewnością pomoże innym w podjęciu świadomej decyzji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|