Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Praca - tłumacz j. angielskiego

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kczepin12
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 8 Jun 2020, 12:46    Post subject: Praca - tłumacz j. angielskiego Reply with quote

Cześć,
Jakiś czas temu skończyłam studia anglistyczne ze specjalizacją tłumacza. Pilnie poszukuję praca tłumacz języka angielskiego poznań. Podobno atmosfera w tej firmie jest bardzo przyjazna, no i pracują tam sami profesjonaliści, od których można rzeczywiście się czegoś nauczyć. Co sądzicie?
Back to top
View user's profile Send private message
arielka
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 17 Jun 2020, 13:47    Post subject: Reply with quote

Ja też zastanawiam się nad taką pracą. Mam to szczęście, że języki wchodzą mi naprawdę łatwo, więc warto byłby to wykorzystać. Na tej stronie https://englishtranslations.pl/ znalazłam mnóstwo przydatnych artykułów, więc co jakiś czas tam zaglądam. Wiem, że praca tłumacza jest trudna i odpowiedzialna ja jednak lubię wyzwania.
Back to top
Adeks43
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sat 14 Jan 2023, 10:33    Post subject: Reply with quote

I jak ostatecznie zdecydowaliście się zostać w kraju, czy jednak wyjechać do pracy za granicę? Według mnie nie warto się ograniczać i przede wszystkim warto szukać interesujących ofert pracy również za granicą, gdzie dużo szybciej nazbieracie na konkretny cel. Na przykład możesz sprawdzić sobie oferty pracy za granicą dla par bo też zawsze można wyjechać ze swoją ukochaną na jakiś czas. Pozdrawiam serdecznie!
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Wed 25 Jan 2023, 17:28    Post subject: Reply with quote

No ja raczej takiej pracy nie będę wykonywała ale za to sama bardzo chętnie korzystam z różnego rodzaju tłumaczeń. Jestem przekonana, że także bardzo ciekawie na stronie https://radio7.pl/gdzie-przetlumaczyc-dokumenty-na-hiszpanski/49867/ zostało napisane to w jaki sposób możemy przetłumaczyć dokumenty na język hiszpański.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce