|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kornelka33 gaduła

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2023, 23:30 Temat postu: |
|
|
Z mężem rozwiedliśmy się po ośmiu latach i nie żałuję tej decyzji. Na początku myślałam, że uda nam się wszystko załatwić polubownie i tyczyło się to między innymi opieki nad dziećmi, kwestię alimentów na córki, ale mąż nie dawał za wygraną i musiałam wnieść pozew o rozwód. Zgodnie ze sprawą interesowali mnie prawnicy rozwodowi Warszawa i na https://www.rozwod-warszawa.pl/ umówiłam się z Mecenasem Pawłem Budrewiczem na spotkanie, podczas którego ustalił ze mną wszystkie szczegóły i reprezentował mnie podczas rozpraw. Po dwóch rozprawach uzyskałam pełną opiekę nad dziećmi, nie robiąc przy tym byłemu już mężowi schodów związanych z odwiedzaniem dzieci w weekendy i sąd ustalił też alimenty na obie córki, także jak zmagacie się z podobnym problemem, to warto się zgłosić do odpowiedniej osoby. Warto dodać, że mojego męża też reprezentował inny adwokat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 23 Sty 2023, 6:47 Temat postu: |
|
|
Podczas rozwodu bardzo pomógł mi adwokat https://adwokat.suszynski.com.pl/adwokat-cennik-prawnika/. Ma bardzo duże doświadczenie zarówno w sprawach cywilnych jak i administracyjnych. Zdecydowałam się na jego usługi ponieważ posiadał niezwykle dobre recenzje i teraz sama mogę dołączyć do grona osób które chwalą jego zaangażowanie w zleconą sprawę. Bardzo indywidualnie potraktował moją sprawę i poprowadził ją do końca profesjonalnie. W zakresie jego pracy znajduje się wiele tematów i posiada on w nich ogromną wiedzę i bogate doświadczenie. Jeśli chcecie komuś zaufać w tej kwestii to polecam właśnie to miejsce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|