Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Damskie buty - jakie są Wasze ulubione?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 16 Sty 2023, 13:44    Temat postu: Damskie buty - jakie są Wasze ulubione? Odpowiedz z cytatem

Jakie buty nosicie i jednocześnie na co dokładnie zwracacie uwagę pod względem jakości wykonania, ale również kolory i warianty. Ja aktualnie szukam dla siebie już na wiosnę (bo wiem, że teraz można złapać jeszcze fajne promocje) i tak zastanawiam sie nad białymi trampkami, ale również sneakersami i może na lato jakieś fajne sandały na koturnie. Co sądzicie i jednocześnie jakie macie swoje ulubione miejsca do takich zakupów? Pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
HaniaMM
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 17 Sty 2023, 13:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak najbardziej zawsze warto szukać okazji, jak w galerii nic Ci się nie spodobało, to może sprawdź sobie warianty w sieci jeśli chodzi o buty jak nie chcesz przepłacać i jednocześnie mieć większy wybór wariantów w jednym miejscu to może zajrzyj sobie na Domodi, gdzie jednak będziesz miała buty damskie z różnych sklepów i swoich ulubionych marek, które możesz wygodnie przefiltrować pod swoje potrzeby. Ja już powoli też rozglądam się za propozycjami na wiosnę, może jakieś trampki sobie znajdę.
Powrót do góry
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 20 Sty 2023, 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja preferuję buty sportowe.
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 22 Sty 2023, 22:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wygodne, to jest dla mnie postawa. I dlatego właśnie na co dzień staram się stawiać na taką wygodną, sportową elegancję uśmiech Lubię sklep https://szewczykobuwie.pl
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: