|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Gosia878 kandydat

|
Posted: Thu 19 Jan 2023, 14:43 Post subject: Damskie dresy - poszukiwania |
|
|
| Hejka, czy nosicie dresy na co dzień i jeśli tak to jakie wybieracie, aby jednak nie były tylko na parę miesięcy i jednak jakość materiału oraz szycia był na dobrym poziomie. Ogólnie lubię luźne ubrania, ale jakoś zauważyłam że w szafie brakuje mi takich kilku kompletów, kiedy nie mam ochoty się stroić i na przykład mogę je zarzucić na siebie wychodząc do sklepu, czy na spacer. Pozdrawiam i bardzo dziękuję za podpowiedzi! |
|
| Back to top |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Posted: Thu 19 Jan 2023, 22:48 Post subject: |
|
|
| Myślę, że dresy najlepiej kupić w sklepie z odzieżą sportową. |
|
| Back to top |
|
 |
HaniaMM uzależniony

|
Posted: Fri 20 Jan 2023, 20:06 Post subject: |
|
|
Według mnie zdecydowanie warto mieć w swojej garderobie dresy damskie, które przede wszystkim pozwolą wygodnie ćwiczyć, ale też wyjść na spacer i po prostu przebrać się z eleganckich ubrań z pracy w coś luźniejszego oraz wygodniejszego do chodzenia po domu. Przyznam, że świetnie prezentują się komplety welurowe. Jak chcesz sobie porównać różne propozycje to zajrzyj na Allani.pl z wielu sklepów. Mi szczególnie się podoba "WELUROWY KOMPLET DRESOWY Z OZDOBNYMI NASZYWKAMI" od Olika. Co sądzicie? Pozdrawiam serdecznie i czekam na informacje jak się zakup udał  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce