|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
krwiak2 początkujący

|
Posted: Mon 16 Jul 2018, 11:22 Post subject: Praca za granicą |
|
|
Planuje wyjechać do Holandii do pracy na 2msc i teraz mam pytanko
Czy macie jakies sprawdzone linie transportowe? Bus czy lepiej samolot?
https://flotea.pl/busy/door-to-door-od-drzwi-do-drzwi/przewozy-osob-niemcy-polska/ to ostatnio polecił mi kolega. Sprawdzaliscie?
Coś taniego i pewnego proszę 
Last edited by krwiak2 on Fri 20 Jul 2018, 8:21; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Wieli35 początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
doti uzależniony

|
Posted: Thu 2 Aug 2018, 10:26 Post subject: |
|
|
Ja pracuję za granicą od kilku dobrych lat. Jest ok, można się przyzwyczaić Grunt to dobra agencja pracy, ja ze swojej strony polecam Dolce Vita http://edolcevita.pl/. Proponuja konkurencyjne stawki, pensje wypłacane są na czas. Można też liczyć na dodatkowe premie np przed świętami  |
|
| Back to top |
|
 |
Darto43 początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
Sania uzależniony

|
Posted: Thu 29 Dec 2022, 22:51 Post subject: |
|
|
| Jeżeli nie jesteście zadowoleni z zarobków w kraju, warto rozważyć poszukiwanie pracy za granicą. Holandia to kraj, w którym można znaleźć ciekawe oferty pracy. Można ich szukać na różnych portalach, takich jak FachPraca. Znajdziesz tam oferty pracy od zaraz za granicą, jako opiekunka i w wielu innych zawodach. Wszystko zależy czym chcesz się zajmować i oczywiście jakie posiadasz umiejętności. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce