|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasiunia33 kandydat

|
Wysłany: Sro 28 Gru 2022, 14:39 Temat postu: Opony zimowe - zmienione? |
|
|
Hejka! Jak tam, zdążyliście przed tymi śniegami i mrozami zmienić opony na zimowe? Czy jednak nie? U mnie o tym zawsze pamięta mąż - to on jeździ do mechanika na przekładki. Ja tylko wiem, że jakby co to mamy Opony zimowe 205/55/R16 - czyli wg mnie i tak dużo Czemu to wiem? bowiem kupujemy opony na firmę, więc chcąc nie chcąc - muszę się w to zaangażować
A jak było/jest u Was? |
|
Powrót do góry |
|
 |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Czw 29 Gru 2022, 21:20 Temat postu: |
|
|
No ja sam ogarniam sprawy auta, sam wybieram i kupuję opony, zarówno do mojego auta, jak i do żony. Mieszkamy pod dużym miastem, więc jednak mamy te dwa komplety opon. Na szczęście na felgach stalowych, to sam zmieniam w garażu. Fakt, jest trochę roboty, ale po co komuś płacić za coś, co sam jestem w stanie ogarnąć?
Wiadomo, nie każdy ma takie możliwości, taki komfort, wtedy się jeździ do mechanika. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pala bywalec

|
Wysłany: Sob 31 Gru 2022, 14:24 Temat postu: |
|
|
A ja się wyłamię - mam opony całoroczne, wielosezonowe. No ale ja mieszkam w Krakowie, więc tutaj nie ma większych problemów z drogami. No fakt, 2 tygodnie temu na początku było biało, no ale sypało konkretnie śniegiem. Ale już po dniu czy dwóch - służby sobie poradziły i ulice były czarne. Nie mam więc problemów z przekładkami opon, z ich przechowywaniem (mieszkam w bloku bez piwnicy). Dzięki temu oszczędzam te kilkaset złotych rocznie.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Czw 1 Maj 2025, 8:19 Temat postu: |
|
|
A co możecie mi powiedzieć o firmie Alleopony24.pl ? Czy ktoś z was może kupował u nich opony? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy nie kupić opony ciężarowe fortune u nich. Szukam czegoś do sprzętów do mojej firmy i wydaje mi się, że warto postawić na ich ofertę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|