|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
pinkki uzależniony

|
Posted: Sun 31 Jul 2022, 21:28 Post subject: Makijaż - jaki podkład? |
|
|
| Słuchajcie, od naprawdę dawna interesuję się makijażem i na każde, większe wyjścia wykonuję go sobie samodzielnie. Natomiast kompletnie nie mogę znaleźć dobrego podkładu, który sprawdzi się na mojej suchej cerze. Obecnie przejrzałam troszkę poradników i tutoriali w sieci i zainteresowała mnie propozycja od Loreala. Mowa konkretnie o tym produkcie: https://www.ezebra.pl/pl/products/makijaz/twarz/podklady/loreal-true-match-podklad-n2-vanilla-30ml-27485.html Czy ktoś z Was go stosował? Nada się zarówno na co dzień, ale także na wieczorne wyjścia? Dajcie koniecznie znać! |
|
| Back to top |
|
 |
doti uzależniony

|
Posted: Thu 13 Oct 2022, 19:17 Post subject: |
|
|
| to zależy czego szukasz ale ja zawsze dbam o to, by podkład nie wysuszał skóry a nawet dodatkowo ją nawilżał. i taki jest właśnie Liquid Control z niacynamidem z Eveline Cosmetics. Ma płynną formę, jest lekki a przy tym nie obciążający skóry. Bez problemu zakrywa wszelkie niedoskonałości, wyrównuje koloryt skóry. |
|
| Back to top |
|
 |
AnMar bywalec

|
Posted: Tue 13 Dec 2022, 23:13 Post subject: |
|
|
| ja od niedawna bardzo sobie chwale revlon cosmetics colorStay |
|
| Back to top |
|
 |
landryneczka bywalec

|
Posted: Fri 16 Dec 2022, 20:56 Post subject: |
|
|
| to jakas nowosc na rynku? znam wiele firm i podkladow ale o tym pierwsze slysze |
|
| Back to top |
|
 |
Solution maniak

|
Posted: Mon 19 Dec 2022, 18:33 Post subject: |
|
|
| Co sądzicie o makijażu permanentnym oczu? W Warszawie można go zrobić w Gabinecie Kosmetyki Lekarskiej Bella https://www.bella-derm.pl/. Bardzo bym chciała, aby wykonaniu taki makijaż u mnie. Myślę, że powinnam wyglądać nieźle, poza tym, jaka to oszczędność czasu. Dodam, że nie lubię się malować, a może bardziej nie umiem się malować. |
|
| Back to top |
|
 |
AnMar bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
klarka12 maniak

|
Posted: Thu 29 Dec 2022, 11:59 Post subject: |
|
|
| Skoro zeszlismy na temat makijażu, to ja ze swojej strony chciałabym wam polecić sklep https://domiuroda.pl/pudry-wykonczeniowe oraz ich ofertę, gdzie znajdziecie dobrej jakości pudry wykończeniowe. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce