Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

USG biodra
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
vince10
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 16 Lut 2022, 6:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też muszę się wybrać na usg, z tym, że ja mam problem ze stawem kolanowym. Zwichnęłam go w tamtym roku i do dzisiaj mnie od czasu do czasu boli.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Michalina89
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 24 Gru 2022, 20:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli musicie wykonać sobie USG barku i inne badania diagnostyczne to myślę, że najlepiej byłoby w tej sprawie zgłosić się do CM Gamma w Warszawie na ul Broniewskiego 3. Słyszałam o tym miejscu wiele pozytywnych opinii, że pracują tam wybitni specjaliści z ogromnym doświadczeniem. Zgłoście się do nich, a na pewno nie będziecie rozczarowani
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Cegolufax32
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 27 Gru 2022, 20:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajne masz do tego podejście.
Powrót do góry
leila33
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 20 Cze 2023, 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja chyba będę się musiała wybrać na badania pięty, stopa mi jakiś czas już dokucza właśnie. Ból pojawia się przy chodzeniu, pięta jest też wyraźnie zgrubiała. Wstępnie myślałam, że może ostroga ale jak patrzę na https://carolina.pl/klinika-ortopedii-i-traumatologii/stopa/pieta-haglunda/ to obawiam się, że to może być też takie schorzenie właśnie. Muszę się wybrać do ortopedy aby dokładnie ocenić i zacząć leczenie właśnie.
Powrót do góry
laman4
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 21 Cze 2023, 9:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie mam za bardzo odpowiedzi, bo mam mało wiedzy w temacie
Powrót do góry
majga
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 17 Mar 2025, 10:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Korzystając z Medfile, można szybko znaleźć lekarza i od razu zapisać się na wizytę. Wystarczy wybrać specjalizację i miasto https://www.medfile.pl/gabinety/usg-stawow-biodrowych/gdansk, by zobaczyć listę dostępnych specjalistów wraz z ich ocenami i wolnymi terminami. To przydatne rozwiązanie, zwłaszcza jeśli nie chce się długo czekać i zależy na sprawdzonej opinii lekarza.
Powrót do góry
doti
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 29 Maj 2025, 9:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A na obowiązkowe usg bioderek u niemowląt gdzie się warto zapisać w Warszawie ? Z tego co wiem to na ulicy Kordeckiego w Kinder Medica https://kindermedica.pl/ jest taka możliwość. Znacie tą placówkę ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: