|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
vince10 początkujący

|
Wysłany: Sro 16 Lut 2022, 6:14 Temat postu: |
|
|
| Też muszę się wybrać na usg, z tym, że ja mam problem ze stawem kolanowym. Zwichnęłam go w tamtym roku i do dzisiaj mnie od czasu do czasu boli. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michalina89 uzależniony

|
Wysłany: Sob 24 Gru 2022, 20:19 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli musicie wykonać sobie USG barku i inne badania diagnostyczne to myślę, że najlepiej byłoby w tej sprawie zgłosić się do CM Gamma w Warszawie na ul Broniewskiego 3. Słyszałam o tym miejscu wiele pozytywnych opinii, że pracują tam wybitni specjaliści z ogromnym doświadczeniem. Zgłoście się do nich, a na pewno nie będziecie rozczarowani |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cegolufax32 początkujący

|
Wysłany: Wto 27 Gru 2022, 20:58 Temat postu: |
|
|
| Fajne masz do tego podejście. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leila33 kandydat

|
Wysłany: Wto 20 Cze 2023, 22:28 Temat postu: |
|
|
| A ja chyba będę się musiała wybrać na badania pięty, stopa mi jakiś czas już dokucza właśnie. Ból pojawia się przy chodzeniu, pięta jest też wyraźnie zgrubiała. Wstępnie myślałam, że może ostroga ale jak patrzę na https://carolina.pl/klinika-ortopedii-i-traumatologii/stopa/pieta-haglunda/ to obawiam się, że to może być też takie schorzenie właśnie. Muszę się wybrać do ortopedy aby dokładnie ocenić i zacząć leczenie właśnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
laman4 początkujący

|
Wysłany: Sro 21 Cze 2023, 9:23 Temat postu: |
|
|
| Nie mam za bardzo odpowiedzi, bo mam mało wiedzy w temacie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
majga bywalec

|
Wysłany: Pon 17 Mar 2025, 10:48 Temat postu: |
|
|
| Korzystając z Medfile, można szybko znaleźć lekarza i od razu zapisać się na wizytę. Wystarczy wybrać specjalizację i miasto https://www.medfile.pl/gabinety/usg-stawow-biodrowych/gdansk, by zobaczyć listę dostępnych specjalistów wraz z ich ocenami i wolnymi terminami. To przydatne rozwiązanie, zwłaszcza jeśli nie chce się długo czekać i zależy na sprawdzonej opinii lekarza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
doti gaduła

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2025, 9:43 Temat postu: |
|
|
| A na obowiązkowe usg bioderek u niemowląt gdzie się warto zapisać w Warszawie ? Z tego co wiem to na ulicy Kordeckiego w Kinder Medica https://kindermedica.pl/ jest taka możliwość. Znacie tą placówkę ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|