|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Wto 6 Gru 2022, 11:45 Temat postu: Ratunku jęczmień! |
|
|
co można zastosować na jęczmień, żeby faktycznie szybko zadziałało? |
|
Powrót do góry |
|
 |
adunia44 bywalec

|
Wysłany: Pon 19 Gru 2022, 19:23 Temat postu: |
|
|
idź do apteki i kup sobie żel jęczmień off, szybko ci pomoże, od razu łagodzi swędzenie, ulga jest natychmiastowa, momentalnie przestanie piec. Żelu używa się kilka razy dziennie robiąc przy okazji smarowania lekki masaż, po kilku dniach jęczmień powinien zniknąć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bring bywalec

|
Wysłany: Nie 5 Lut 2023, 19:47 Temat postu: |
|
|
Potwierdzam, też stosowałam żel jęczmień off, kiedy jakiś czas temu pojawił mi się jęczmień na powiece. Wsmarowywałam trzy razy dziennie i po kilku dniach było po problemie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pandora_445 początkujący

|
Wysłany: Pią 10 Lut 2023, 11:59 Temat postu: |
|
|
Ja zwykle wygrzewałam pod żarówką. Taką do kurnika "sztuczną kwoką"  _________________ tutaj zamówisz szyby w Krakowie
Ostatnio zmieniony przez Pandora_445 dnia Pią 24 Lut 2023, 12:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Pon 13 Lut 2023, 18:05 Temat postu: |
|
|
Bring napisał: | Potwierdzam, też stosowałam żel jęczmień off, kiedy jakiś czas temu pojawił mi się jęczmień na powiece. Wsmarowywałam trzy razy dziennie i po kilku dniach było po problemie  |
A u dzieci można zastosować ten żel? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bring bywalec

|
Wysłany: Sob 18 Lut 2023, 0:24 Temat postu: |
|
|
Tak, bez problemu możesz zastosować żel jęczmień off u dziecka powyżej trzeciego roku życia. U mojego przedszkolaka się sprawdził  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aldegunda gaduła

|
Wysłany: Czw 7 Wrz 2023, 8:36 Temat postu: |
|
|
Ostatnio ten sam problem pojawił się u mnie i żel JęczmieńOFF świetnie sobie z tym poradził. Bardzo mi odpowiada jego żelowa konsystencja, dzięki niej nie lepi się na powiece. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|