Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

wnętrza
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 1 Gru 2022, 2:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z pewnością przy remoncie będziesz się też decydować na malowanie ścian. Jeśli nie masz wybranego koloru, to na stronie https://www.milabud.pl/ możecie sprawdzić Tikkurila kolory. Najważniejsze jest to, aby zdecydować się na świetne kolory i jednocześnie na odpowiednią jakość, bo dobór odpowiedniej farby ma teraz znaczenie. Dzięki temu możemy liczyć na jeszcze lepsze efekty remontu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pinkki
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 1 Gru 2022, 10:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bardzo lubie eksperymentować z aranżowaniem wnętrz, niedawno pomyślałam o położeniu fototapety w swoim salonie
Powrót do góry
monczek
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 1 Gru 2022, 18:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę jednak, że przemalowanie ścian to znacznie lepsza opcja. Tym bardziej, że teraz farby są naprawdę w pięknych kolorach, a przy okazji wcale nie kosztują dużo. Na przykład te od nobiles.pl - super jakość i cena!
Powrót do góry
Wiera22
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 1 Gru 2022, 19:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcesz mieć piękne wnętrza to musisz o to zadbać i zakupić na przykład reprodukcje znanych malarzy czy epok tutaj https://pikoteka.com/pl/kierunek-w-sztuce/prymitywizm/1025 Sklep ma ogromny wybór i jest dostępne malarstwo prymitywne jak i nowoczesne. Zresztą najlepiej przejrzeć samemu.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 8 Gru 2022, 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście w takim temacie polecam korzystać z usług fachowców. Sama współpracowałam z https://nietaktotak.pl/ i jestem szczerze zachwycona osiągniętymi efektami. Bardzo uważnie wsłuchują się w potrzeby klienta wykonując projekt dostosowany do jego możliwości finansowych. Otrzymasz od nich zestawienie użytych w projekcie materiałów wraz z cenami i możliwym miejscem zakupu co daje Ci możliwość osobistej weryfikacji. Uważam że wykonują swoją pracę wzorowo i warto im powierzyć to zadanie.
Powrót do góry
Laralla
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 11 Gru 2022, 17:03    Temat postu: wnętrza Odpowiedz z cytatem

Nie musiałam współpracować z żadną firmą aranżacyjną. Mieszkanie zakupione za pośrednictwem abcdom spełniło wszystkie moje oczekiwania. Lokalizacja w centrum Krakowa, metraż i cena. Serdecznie polecam.
Powrót do góry
Tomaszu32
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 20 Gru 2022, 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pytanie tylko, co faktycznie mogłoby być wykorzystane przez Was w ramach poprawy komfortu przebywania w danym pomieszczeniu. Ja czytałem na stronie https://alltodesign.pl/kategoria-produktu/obrazy-na-szkle/ więcej na temat obrazów na szkle i zastanawiam się, na co warto byłoby postawić w tym zakresie. Ktoś z Was ma własne doświadczenia w tym aspekcie?
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 23 Lut 2023, 17:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukasz oryginalnego pomysłu na ozdobę ściany to polecam Ci zajrzeć do oferty firmy https://digitaldruk.pl/. Wykonują wysokiej jakości wydruki na płótnie, personalizowane wydruki, plakaty, plakaty w ramie, plakaty w antyramie, napisy, tryptyki, naklejki i wiele więcej. Ogromne możliwości jakie stwarza ich oferta pozwoli Ci na wybranie idealnej propozycji dla siebie i stworzenie pięknego dekoru pasującego do wnętrza.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 22 Mar 2023, 18:07    Temat postu: farba Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że może wam się też spodobać jednak dulux farba lateksowa . Z tego co widziałam to jednak tutaj oferta jest dosyć dobra. Ogólnie farby wyróżniają się wysoką jakością i atrakcyjną ceną, więc może to będzie najlepsze rozwiązanie
Powrót do góry
hanusiek11
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 9 Maj 2023, 21:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem to wyroby ze szkła nadają wnętrzom elegancji. Ciekawą ofertę udało mi się znaleźć pod adresem: https://vitroplus.pl/ . Wyroby ze szkła, drzwi, balustrady, panele szklane, Poznań - Vitro-Plus wykonuje na indywidualny projekt klienta, co czyni każdy wyrób unikalnym.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 6 z 7

Skocz do: