|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olaindahouse kandydat

|
Wysłany: Sro 20 Paź 2021, 10:21 Temat postu: Wymiana uszczelki (SAMOCHÓD) |
|
|
Dzień dobry!
Uwielbiam moje auto i staram się o nie dbać najlepiej jak potrafię. Ostatnio mój mąż powiedział, że powinnam wykonać wymiana uszczelki pod głowicą. Przyznam, że sama o tym myślałam, ale ciągle brakuje czasu.
Mąż zaproponował, że zawiezie moje auto do https://twojmechanik.com, gdzie sam naprawia swój samochód. Znacie ich? Są godni zaufania? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Sob 10 Gru 2022, 22:11 Temat postu: |
|
|
Kochana, wymiana uszczelki przed głowicą to dość kosztowna naprawa. Jeśli auto ma już swoje lata, zastanów się czy nie lepiej byłoby je sprzedać i kupić nowsze (nie koniecznie nowe). Jeśli postanowiłabyś jak sugeruję, przejrzyj ofertę salonu https://store.vwfs.pl/oferty/seat . Różne modele Seata z młodych roczników są tutaj dostępne w niewygórowanych cenach. Pojazd otrzymasz gotowy do jazdy- sprawdzony, objęty gwarancją, zadbany. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksatom123 kandydat

|
Wysłany: Wto 28 Lis 2023, 12:54 Temat postu: |
|
|
Popołudniu udało mi się przeczytać szczególnie atrakcyjny tekst. Jest on czytelny i posiada ogromną ilość informacji. Rekomenduję zapoznać się ze wszystkim co jest na stronie, a dowiesz się sporo na temat - skup aut katowice. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kami1lka kandydat

|
Wysłany: Pią 1 Gru 2023, 21:53 Temat postu: |
|
|
Jak ja potrzebowałam wymiany uszczelek w samochodzie, to odwiedziłam serwis lamborghini i mechanik zrobił co trzeba. Nie ukrywam, że ogromnie się cieszę, że mam namiary na sprawdzonego mechanika. Jaka usterka mi się nie przytrafi to wiem, że auto jest w dobrych rękach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Utopiancrr kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|