Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wybór mataraca do łóżka
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
carolka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 7 Cze 2022, 11:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Materac powinien byc odpowiednio dopasowany do osoby, która będzie na nim spać. Ja np. chcę zamówić materac kieszeniowy multipocket do sypialni. Mamy łóżko kontynentalne z materacem, ale jest zbyt miekki i chcemy kupić coś lepszego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Adeks43
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 23 Lip 2022, 10:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W mojej ocenie jeżeli jesteście na etapie poszukiwań przede wszystkim funkcjonalnych i mega wygodnych materacy do sypialni to warto zdecydowanie zwrócić uwagę na świetny artykuł z którego dowiecie się więcej jaki materac wybrać do sypialni aby spało się Wam wygodnie i abyście mogli w odpowiedni sposób wypocząć po trudnym dniu w swoim wygodnym łóżku. Pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Malina99
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 27 Lip 2022, 6:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wazne przy wyborze materaca jest to zeby byl zdrowy dla kregoslupa. nie odksztalcal sie. zeby byl zdrowy sen. u mnie fajnie sprawdza sie fiki miki 160/80
Powrót do góry
ayris
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 17 Sie 2022, 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Macie pościel flanelowa w domu? Jak wam się sprawdza? Słyszałam, ze jest ciepła! Tutaj https://vegehome.pl/sypialnia/posciel/flanela-bawelniana/ znalazłam spory wybór takiej pościeli i zastanawiam się nad zamówieniem jej. Chciałabym zrobić zapas, bo niestety wszystkie nasze pościele są w średnim stanie. Mają już swoje lata.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Frania25
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 28 Sie 2022, 21:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak marzy ci się idealny materac do spania to dostaniesz go tutaj https://www.fdm.pl/porady/jak-dobrac-odpowiedni-materac a przy okazji poradę jak go dobrać. Jest to strona czołowego producenta który zapewnia najlepszą jakość i ceny. Dzięki nim masz pewność że się wyśpisz.
Powrót do góry
KasjuszMag
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 14 Wrz 2022, 14:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybrałem materac lateksowy do łóżeczka dla mojego dziecka. Śpi jak zabity, więc chyba dobrze mu się śpi.
Powrót do góry
anka3212
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 8 Gru 2022, 10:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie najlepszym materacem jest ten, który posiada sprężyny.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
stamm.saige
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 10 Gru 2022, 8:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy wyborze materaca istotne też jest kierować się nie tylko ceną, ale też jaki to materac pod względem jakościowym i materiału. Szczególnie osoby z problemem z kręgosłupem muszą rozsądnie dokonywać wyborów.
Tomaszu32
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 14 Gru 2022, 14:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem każdy powinien traktować takie zagadnienia w sposób priorytetowy. Chodzi w końcu o organizację takiego wyposażenia, które realnie może wpłynąć na poprawę komfortu Waszego snu. Myślicie, że na przykład Materace Kieszeniowe może być tutaj dobrą opcją w kontekście poprawy jakości snu? Z chęcią poznam Wasze zdanie!
Powrót do góry
Wiera22
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 16 Gru 2022, 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o materace to dostaniesz je w tym centrum handlowym https://homeparkrawa.pl/sklepy/selene-materace Materace Selene to niemiecka jakość i ergonomia co zapewnia błogi i spokojny sen. Na pewno nie zawiedziesz się jeśli postawisz na ich produkty.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 6 z 7

Skocz do: