Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jaka sukienka na wesele - wybór

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anetka44
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 14 Lis 2022, 14:13    Temat postu: Jaka sukienka na wesele - wybór Odpowiedz z cytatem

Hej!
Jestem na etapie poszukiwań pięknych i dobrze wykonanych propozycji w zakresie sukienek na wesele, które będą przede wszystkim eleganckie, ale jednocześnie zrobią wrażenie. Tym bardziej że chciałabym się pochwalić moją obecną formą i figurą. Dlatego chciałabym aby miała wycięcie na plecach i też ładnie przylegała do ciała, ale jednocześnie była kusząca. Mogę liczyć na podpowiedzi z Waszych doświadczeń? Będę za to ogromnie wdzięczna, pozdrawiam uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gabryskka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 15 Lis 2022, 13:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja lubię w sieci robić zakupy. Sporo ostatnio sobie na https://lovita.pl/collections/komplety-bielizny zamawiam. Lubię to że w sieci są lepsze ceny niż stacjonarnie
Powrót do góry
Moniczka33
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 16 Lis 2022, 13:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno warto szukać okazji w sieci, gdzie najszybciej upolujesz piękne pozycje w przystępnych cenach i porównasz sobie opinie. Według mnie zdecydowanie poszukiwania warto rozpocząć od sieci, gdzie możliwości po prostu nie brakuje w tym zakresie i nie będziesz tak ograniczona jak to jest w galerii. Dlatego możecie po prostu sprawdzić sobie portal Domodi, gdzie masz całą kategorię jeśli chodzi o sukienki na wesele z różnych znanych sklepów, z opcją posegregowania rozmiarów, kolorów, czy między innymi cen. Ja w takim sposób najczęściej robię zakupy i przyznam, że tutaj jestem mile zaskoczona jak idzie to sprawnie i łatwiej jest wyłapać dobre okazje!
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 17 Lis 2022, 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja szukałam ostatnio sukienki na poprawiny, więc takiej raczej luźniejszej Very Happy idealną moim zdaniem znalazłam w https://premiumwrzos.pl znacie ten sklep? Jeśli nie, polecam zajrzeć, świetna jakość
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 20 Mar 2025, 8:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z własnego doświadczenia w poszukiwaniu modowych inspiracji polecam wam zapoznać się z ciekawymi informacjami jakie znajdziecie na stronie https://suknienawesele.pl/
Powrót do góry
Molly333
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 21 Mar 2025, 11:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Moliera2 znajdziecie idealne sukienki na wesela i przyjęcia. Mega jakość, piękne kroje i same topowe marki. Ja tam znalazłam sukienkę dla siebie uśmiech Warto zajrzeć na ich stronę.
Powrót do góry
bella3
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 1 Lip 2025, 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na wesele wybrałabym klasyczną czarną sukienkę. Ona pasuje bez względu na porę roku tak naprawdę, do każdej kobiety również. A można kolor ożywić dodatkami, kolorowe kolczyki, buty czy torebka i już stylizacja nie będzie nudna. A czerń jest zawsze ponadczasowa. Taka elegancka odzież damska sklep internetowy to również wiele sukienek do wyboru, w tym właśnie czarne. Wybrałybyście coś dla siebie?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: