|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
HaniaMM uzależniony

|
Wysłany: Czw 6 Paź 2022, 15:25 Temat postu: Perfumy damskie Bruno Banani - co sądzicie? |
|
|
Hej!
Przychodzę do Was z pytaniem na temat perfum marki Bruno Banani i chciałabym zapytać Was, czy możecie powiedzieć mi o nich więcej oraz które opcje zapachowe szczególnie ci się podobają jeśli chodzi właśnie o tą markę. Jeszcze nigdy nie miałam ich perfum, a że lubię co jakiś czas zmieniać zapachy to przyszedł czas i na nią. Jednak zamiast wybierać pierwsze lepsze wolę skorzystać z Waszej pomocy. Pozdrawiam i z góry dziękuję  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Sro 12 Paź 2022, 15:25 Temat postu: |
|
|
Na pewno warto szukać jakości i przede wszystkim wyjątkowych propozycji zapachowych które będą odpowiadały Twoim wymaganiom i jednocześnie pasowały do stylu. Jeżeli masz trochę czasu to możesz zajrzeć na przykład sobie na ceneo gdzie są m.in Perfumy damskie Bruno Banani z pomocą których dużo szybciej uda Ci się upolować bardzo fajne okazje cenowe i oczywiście sprawdzisz sobie różne opinie kobiet które już wcześniej je kupiły i coś więcej mogą Ci powiedzieć. Ja akurat jestem od nich mega fanką Bruno Banani Woman Intense  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Pią 21 Paź 2022, 21:29 Temat postu: |
|
|
| Szczerze mówiąc perfumy tej marki mnie nie zachwycają. Są ładne, nie wietrzeją zbyt szybko ale brakuje tutaj nieszablonowości. Zdecydowanie bardziej odpowiadają mi np. kompozycje Lolita Lempicka- oryginalne, wysublimowane, bezpretensjonalne o orzeźwiającym charakterze. Zaletą tychże perfum jest jednocześnie stosunkowo niska cena, zobaczcie zresztą: https://perfumy.pl/firm-pol-77-Lolita-Lempicka.html . Mi nieduży flakonik o pojemności 100 ml wystarcza spokojnie na miesiąc czasu a kosztuje mniej niż 200 zł. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ewelina_93 kandydat

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|