Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Architekt

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deborah
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 5 Sty 2022, 5:55    Temat postu: Architekt Odpowiedz z cytatem

Architekt Kraków - jakiego możecie mi polecić? Planuję budowę w najbliższych latach domu jednorodzinnego i szukam kompetentnej osoby, która stworzy projekt.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kamilka75
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 7 Sty 2022, 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Okej, architekt jest naszym startem w budowie. W końcu bez projektu o rozplanowania prac, niczego nie ma. Uważam jednak, że potem trzeba wiedzieć, co i gdzie kupić. No i w tym z to ja wam mogę tylko tak podpowiedzieć, że firma Ringer ma do zaoferowania Szalunki ścienne . To Wam się na pewno przyda przy budowie.
Powrót do góry
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 26 Lut 2022, 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najważniejsze to dobrze zastanowić się nad tym, w jaki sposób moglibyście jeszcze skuteczniej podejść do tematu realizacji poszczególnych inwestycji. Widziałam na stronie https://archivision.com.pl/projekt-biurowca/ więcej informacji na temat projektów biurowców. Tego typu rozwiązania mogą być bardzo cennym wyborem, szczególnie jeśli zależy Wam na robiącym wrażenie budynku.
Powrót do góry
HaniaMM
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 12 Paź 2022, 9:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepiej wybierając projekt domu po prostu rozejrzeć się po aktualnych propozycjach biur projektowych, którzy są w branży od lat. W mojej ocenie akurat warto sprawdzić projekty domów takżę od Archon, bo i u nich też wybraliśmy go dla siebie. Są bardzo dobrze przygotowane w ofercie Archon. Polecam sprawdzić i co najważniejsze podjąć jak najlepszą decyzję dla swoich potrzeb i możliwości finansowych na całą budowę, a też podają kosztorys aktualny na dany kwartał uśmiech
Powrót do góry
Tiaraa
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 12 Paź 2022, 12:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Poszukuję w tym momencie kogoś dobrego i sprawdzonego od projektów domów. Czy korzystaliście może z tego typu usług? Najlepiej gdzieś w okolicach śląska... Dość interesująco wygląda choćby ta oferta https://vosa.pl/projektowanie-budynkow.html Co na ten temat sądzicie? Z góry wielkie dzięki za sprawdzone informacje w tym zakresie tematycznym.
bella3
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 18 Kwi 2025, 10:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja znajoma pracuje jako architekt, muszę przyznać, że to ciekawa i satysfakcjonująca praca. Wymaga na pewno lat nauki, regularnych szkoleń, nie mniej są programy i aplikacje, które mogą wykonywanie zobowiązań zawodowych nieco ułatwić. I tak do kosztorysowania architekci mogą korzystać z aplikacji https://snapcalc.eu/ . Jest to zaawansowane oprogramowanie do kosztorysowania, zaprojektowane z myślą o maksymalnej wygodzie i efektywności. Praca z nim pozwala nie tylko zaoszczędzić czas, ale i zwiększyć precyzję obliczeń.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: