| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Michalina89 uzależniony

| 

Wysłany: Nie 18 Wrz 2022, 9:39    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Moim zdaniem, warto również w wolnej chwili przejrzeć sobie informacje na stronie tego portalu https://uslugiksiegowe.pl , jeżeli interesują was usługi rachunkowości i nie tylko. Jest tam wiele przydatnych treści, więc myślę że nie będziecie rozczarowani. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

mczay maniak

| 
		 | 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Julpoter42 początkujący

| 

Wysłany: Pon 26 Wrz 2022, 18:28    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| A myślicie że dobrze się będzie o tym rozmawiało? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Modzik kandydat

| 

Wysłany: Czw 27 Kwi 2023, 9:46    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Jeśli masz firmę, to na pewno.    Z tego co wiem, to w wykonywaniu wszelkiego rodzaju sprawozdań, audytów i rozliczeń pomagają kancelarie rachunkowe, takie jak https://biuroeverte.pl/biuro-rachunkowe-zamosc/. Dzięki usługom księgowym świadczonym przez Everte masz pewność rzetelnych rozliczeń z wszystkimi urzędami. Wykonane na czas sprawozdania pozwalają na realny obraz sytuacji finansowej firmy. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

jjusti18 maniak

| 

Wysłany: Czw 27 Kwi 2023, 17:34    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Jak chodzi o mnie to planuję się zgłosić do biura rachunkowego https://www.kam.nu/pl/ - ponieważ ja też nie ogarniam tej całej księgowości. Poza tym moja firma jest  w Szwecji, a to jest dodatkowe  jakby wyzwanie...  Słyszałam, że oni właśnie na rynku szwedzkim są już długi czas i wiedzą, jak tutaj wygląda rachunkowość, także super... | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Adeks43 uzależniony

| 

Wysłany: Sob 22 Lip 2023, 7:45    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Wyszukiwanie ofert pracy może być czasochłonne, dlatego warto skorzystać z portalu FachPraca. Na stronie portalu FachPraca znajdziesz spore możliwości, jeśli ma to być praca Radom od zaraz dla różnych stanowisk i poziomów doświadczenia. Warto być na czasie z aktualnymi możliwościami na rynku pracy jakie się pojawiają, ponieważ jest to okazja, aby znaleźć pracę, która wpłynie na poprawę Twojej sytuacji finansowej i też ważne jest aby móc realizować się w tym co lubisz. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Milena1999 kandydat

| 

Wysłany: Sro 26 Lip 2023, 16:47    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Nie mam wątpliwości, że księgowość to kwestia, która wymaga szczególnej uwagi. Moim zdaniem, warto skorzystać z usług ekspertów, dlatego zachęcam do zapoznania się z ofertą AFORTI AC Sp. Myślę, że może was zainteresować, gdyż  są poważne tematy i nie powinniśmy tematu księgowości bagatelizować | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

qlockman początkujący

| 

Wysłany: Sro 26 Lip 2023, 21:13    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Czy polecicie mi jakąś dobrą księgową? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Junsa uzależniony

| 

Wysłany: Sob 30 Gru 2023, 15:09    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Tak, zdecydowanie mogę polecić Ci dobrą księgową. Konkretnie jest to biuro rachunkowe https://biurorachunkowe.lubin.pl z Lubina | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Adeks43 uzależniony

| 

Wysłany: Czw 11 Kwi 2024, 18:34    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Jako wsparcie księgowości możesz sprawdzić program Faktury VAT 2024 Standard od Księgowości24 dostępnego na https://ksiegowosc24.pl/produkt/program-do-faktur/ Ten program zdecydowanie ułatwia proces fakturowania, ale również jest moduł integracji z Ksef, Woocommerce, Allegro, Raporty i kasy, czy darmowe aktualizacje.  No i też na ich stronie internetowej pobierzesz darmową wersję próbną na 31 dni. Pozdrawiam i oczywiście mam nadzieję, że po wszystkim podzielicie się swoimi spostrzeżeniami jak podchodzicie do usprawniania tych procesów księgowych w swoim biznesie.  Może jeszcze jakieś konkretne spostrzeżenia się pojawią. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|