| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
SloppyDom początkujący

|
Posted: Mon 7 Jan 2019, 18:57 Post subject: oprogramowanie mes |
|
|
| Cześć. Szukam dobrej firmy zajmującej się bezpośrednim importem geometrii. wiele osób polecało mi oprogramowanie mes podobno jest to najlepsza opcja |
|
| Back to top |
|
 |
diska bywalec

|
Posted: Wed 23 Jan 2019, 11:31 Post subject: |
|
|
| Teraz coraz więcej różnych branż decyduje się na oprogramowania dopasowane pod branżę danego przedsiębiorstwa. Takie rozwiązanie ma na celu usprawnienie działania w firmie. Teraz nawet gabinety lekarskie korzystają z odpowiednich dla siebie programów. W przychodniach popularny staje się medchart.pl . Dzięki temu programowi istnieje możliwość prowadzenia elektronicznej dokumentacji medycznej, co usprawnia codzienną pracę zarówno lekarzy, jak i pielęgniarek. Warto poczytać na temat rozwiązań obecnie dostępnych na rynku. |
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Wed 8 Jul 2020, 15:23 Post subject: |
|
|
| Ja niestety tego oprogramowania w ogóle nie znam więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek na jego temat. Ja osobiście zachwalam oprogramowanie CRM https://www.connecto.pl/system-crm-poprawia-relacje-z-klientem/ które wręcz jest niezbędne w przypadku posiadania sporej grupy klientów. |
|
| Back to top |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Posted: Sun 4 Sep 2022, 12:44 Post subject: |
|
|
| w kazdym praktycznie przedsiebiorstwie przyda sie oprogramowanie umozliwiajace wystawianie faktury on line i zdalne zarzadzanie firma. W dzisiejszych czasach to must have |
|
| Back to top |
|
 |
Kamilka75 gaduła

|
Posted: Tue 6 Sep 2022, 10:40 Post subject: |
|
|
| Mimo wszystko należy pamiętać, że nie jesteśmy jedyni na rynku. I na pewno przeskakują nas polskie firmy globalne , których wbrew pozorom wcale nie jest tak mało. One są często innowacyjne, ale też szeroko rozbudowanie pod kątem dostarczanych usług. |
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Tue 18 Oct 2022, 20:00 Post subject: |
|
|
| Przede wszystkim dość istotną sprawa jest także to aby wiedzieć również jakie de facto oprogramowanie będzie dla nas czymś przydatnym. Z tego co mi wiadomo to na pewno wiele przedsiębiorstw korzysta z CRM. Ja za to skupiam się na tą chwilę na audycie CRM https://www.anegis.com/uslugi-it/audyt-crm i myślę, że o tych kwestiach również warto jest pamiętać. |
|
| Back to top |
|
 |
Romek44 gaduła

|
Posted: Fri 24 Mar 2023, 21:07 Post subject: |
|
|
| Ja wychodzę z założenia, że jednak zawsze warto sięgać po działania, które realnie mogą wpłynąć na jakość Waszego biznesu. Na stronie https://www.ccontrols.pl/pl_pl/przyrzady/oscyloskopy.html czytałem o jednej z możliwości i zastanawiam się, jaka jest Wasza opinia na ten temat. Co myślicie? |
|
| Back to top |
|
 |
|