|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paryska95 kandydat

|
Wysłany: Sro 14 Kwi 2021, 13:23 Temat postu: Nowa torba |
|
|
Cześć. Zastanawiam się ostatnio nad zakupem nowej torby i natrafiłam na torby non woven. To dla mnie zupełnie nowa nazwa. Słyszałyście może o czymś takim? Opłaca się kupić?
Czekam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Pon 29 Sie 2022, 18:35 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie torby na zakupy to polecam zainwestować w torebki papierowe to pojemne estetyczne i ekologiczne torby. Ja takie zakupiłam i pakuje w nie prezenty dla bliskich a czasem wykorzystuję gdy idę na zakupy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
greenholt.colby początkujący

|
Wysłany: Wto 30 Sie 2022, 14:40 Temat postu: |
|
|
Kupiłaś? Jak z materiałem? Czy jest wytrzymały? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sokow gaduła

|
Wysłany: Sob 10 Wrz 2022, 14:17 Temat postu: |
|
|
Bardzo polecam stronę sklepu https://edibazzar.pl/ gdzie właśnie mają ogromny wybór toreb, torebek itp. Ja mam kilka od nich, takich dużych, których czasami używam na zakupy oraz znacznie mniejszych. Każda z nich jest świetnie wykonana, mocna i urzekająca swoim ładnym wyglądem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Wto 14 Sty 2025, 10:55 Temat postu: |
|
|
Dobra torba to podstawa, kiedy ciągle jesteś w trasie na treningi. Na https://domtenisa.pl/k/torby/ znajdziesz opcje, które nie tylko są praktyczne, ale i stylowe. Świetna jakość i różne rozmiary – koniecznie sprawdź, co mają w ofercie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|