|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anetka44 kandydat

|
Wysłany: Sro 3 Sie 2022, 6:49 Temat postu: Jaki irygator do zębów wybrać? |
|
|
Hej!
Rozglądam się za wyborem dobrej jakości i skuteczności działania irygatora do zębów i chciałabym się też doradzić na jaki model warto zwrócić uwagę oraz którzy producenci posiadają najlepsze opcje w tym zakresie. Będę wdzięczna za konkretne informacje i też podrzucajcie miejsca gdzie udało się Wam je upolować w niezłej cenie i cieszycie się ich niską awaryjnością  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Sro 3 Sie 2022, 12:19 Temat postu: |
|
|
Ja kupiłam w rossmanie irygator. Sprawdza się dobrze, kosztował chyba ze 150 zł |
|
Powrót do góry |
|
 |
Syska95 kandydat

|
Wysłany: Nie 14 Sie 2022, 8:13 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrze, że na to zwracasz uwagę ja osobiście uważam, że warto używać irygatora do zębów. Jeśli może ktoś na forum nie wiem to przyrząd do pielęgnacji jamy ustnej, który wykorzystuje strumień wody do wyczyszczenia miejsc między zęby i dziąsłami, usuwając resztki jedzenia, płytkę bakteryjną i nagromadzone bakterie. Ogólnie można takie znaleźć coraz częściej do użytku prywatnego na przykład z pomocą ceneo https://www.ceneo.pl/Irygatory_do_zebow polecam zerknąć i sprawdzić opinie oraz ceny, bo wiele zależy też jaki na ten zakup masz budżet  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|