|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Czw 21 Lip 2022, 17:24 Temat postu: |
|
|
Nie ukrywam, że ostatnio chciałam usprawnić działania w mojej firmie i żeby zarządzanie dokumentacją przebiegało bez większych problemów. Kolega podpowiedział mi, ze całkiem spore doświadczenie w tej branży ma firma primesoft.pl, więc chyba się do nich zgłoszę w wolnej chwili, żebym poznać więcej szczegółów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Pią 22 Lip 2022, 13:49 Temat postu: |
|
|
W mojej ocenie przede wszystkim należy skutecznie rozwijać swój biznes ecommerce i generowania zarówno lepszą sprzedaż, ale również obsługę reklamacji to ze swojego doświadczenia mogę podrzucić do sprawdzenia też świetny artykuł https://megasonic.pl/jak-skutecznie-zarzadzac-reklamacjami/ ponieważ reklamacje stanowią nieodłączną część każdego biznesu. Nawet w najlepiej zorganizowanym sklepie internetowym może dojść do pomyłki lub uszkodzenia towaru, dlatego warto o to zadbać aby każda ze stron była zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kornelka33 gaduła

|
Wysłany: Czw 28 Lip 2022, 19:31 Temat postu: |
|
|
W moim przypadku sklep internetowy okazał się strzałem w dziesiątkę - od samego początku sklep generuje spore dochody. W tej branży muszę na bieżąco śledzić trendy modowe, szczególnie, że w ofercie mojego sklepu jest odzież i dodatki dla kobiet. Z racji, że jest okres wakacyjny i słoneczna pogoda postanowiłam, że poszerzę swoją ofertę o różne kapelusze. Bardzo szybko trwało znalezienie hurtowni, bo damskie kapelusze hurtownia Versoli produkuje od kilku lat i sprzedaje je w dobrej cenie, więc od razu zdecydowałam się na hurtowe zamówienie u nich. Od momentu wdrożenia ich do sprzedaży mam na nie sporo zamówień. Jak też macie sklepy internetowe, to warto uwzględnić ich ofertę - towar jest wysokiej jakości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Sro 3 Sie 2022, 16:16 Temat postu: |
|
|
Myślę że jedną z kwestii jaką na pewno rozważasz jest miejsce w którym zaopatrzysz swój salon kosmetyczny. Osobiście mogę Ci polecić https://beautyinvest.pl/pl , posiadają oni w swoim bogatym asortymencie wiele różnorodnych kosmetyków zarówno marek popularnych, niszowych oraz ekologicznych, który ciągle powiększają o kolejne nowości. Ceny jakie oferują są bardzo przystępne co też na pewno będzie dużym plusem. Ponadto spotkasz się u nich z niesamowicie pozytywnym i miłym podejściem do klienta dzięki czemu wasza współpraca będzie owocna i przyjemna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barksi uzależniony

|
Wysłany: Nie 7 Sie 2022, 9:59 Temat postu: |
|
|
Jeśli prowadzisz biznes w domu, to na pewno super sprawdzi się u Ciebie wirtualne biuro Warszawa https://e-biuro.eu/ ja korzystam i jestem pod wrażeniem jak super się sprawdza. Co do cen, to u nich nie są wysokie, a takie rozwiązanie jest naprawdę dobrą opcją. |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Sob 8 Paź 2022, 7:31 Temat postu: |
|
|
Warto sobie też ułatwić pracę i wybrać https://cashdirector.com/ . Szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona z wyboru tego programu, pomaga mi w sprawach związanych z finansami |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|