Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

dentysta
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
linak
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 8 Apr 2021, 12:26    Post subject: dentysta Reply with quote

Stomatolog Kraków - polećcie jakiś gabinet?
Back to top
View user's profile Send private message
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 25 Apr 2021, 18:02    Post subject: Reply with quote

Ale tutaj nie ma co się w ogóle zastanawiać.

Last edited by Kaśkaa23 on Fri 31 Dec 2021, 13:47; edited 1 time in total
Back to top
niepoprawny
maniak
maniak

PostPosted: Wed 28 Jul 2021, 18:03    Post subject: Reply with quote

Niestety, z Krakowa nie jestem w stanie Ci nikogo polecić, ale z Częstochowy już tak. Żeby poznać stronę internetową tego gabinetu kliknij tutaj - to Stomatologia Rodzinna, ciesząca się bardzo dobrymi opiniami.
Back to top
jjusti18
maniak
maniak

PostPosted: Fri 30 Jul 2021, 18:23    Post subject: Reply with quote

U mojej siostry ostatnio pojawiła się ropa w zębie i strasznie ją to bolało. Praktycznie nie mogła przespać nocy z rana zgłosiła się na pogotowie stomatologiczne NISDB i mimo niedzieli to bardzo jej pomogli. Także super... Takie firmy , taką pomoc to się docenia...
Back to top
resha
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 1 Aug 2021, 15:24    Post subject: Reply with quote

Roba w zębie? Brzmi bardzo boleśnie.. Przykra sprawa. Mi na szczęście nic takiego się nigdy nie przydarzyło, jednak kiedyś nagle zaczął mnie strasznie boleć ząb, tak bardzo że aż nie mogłam spać.. Bardzo szybko przyjęli mnie wtedy w Gabinecie Lubińska Stomatologia Ortodoncja w Szczecinie i od razu zażegnali problem.
Back to top
mirabelka91
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 31 Jul 2022, 19:24    Post subject: Reply with quote

Jeśli chcesz mieć aparat na zęby to najlepiej umówić się na wizytę tutaj https://proortodont.pl/nasze-uslugi/ortodoncja/ Przeprowadzą badania, sprawdzą wszystko i zaproponują jak najlepsze leczenie. Sama rozważam ponowne założenie aparatu.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
lejla
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 1 Aug 2022, 6:24    Post subject: Reply with quote

My chodzimy tylko do gabinetu dentystycznego https://cdcstomatologia.pl/profilaktyka-stomatologiczna . Szczerze mówiąc tutaj podejście dentysty jest wspaniałe, widać, że posiada wielkie doświadczenie, atmosfera również jest bardzo miła, więc nie odczujecie stresu
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Tue 2 Aug 2022, 19:51    Post subject: Reply with quote

Jeśli szukasz sprawdzonego i profesjonalnego gabinetu dentystycznego to polecam Ci skontaktować się z https://medicadental.pl/. Gabinet stomatologiczny Białystok świadczy bardzo szeroki wachlarz usług na wysokim poziomie. Kadra jaka jest tam zatrudniona składa się z profesjonalistów w swojej dziedzinie. Pracują oni na materiałach pochodzących z światowych rynków co dodatkowo ukazuje ich podejście i zaangażowanie w zapewnienie Ci odpowiedniej pomocy. Ponadto działają w branży pond 30 lat a to o czymś świadczy. Polecam szczerze.
Back to top
renni
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 29 Aug 2022, 12:59    Post subject: Reply with quote

Sama jestem po skomplikowanym leczeniu stomatologicznym i wiem, ze nie ma co zwlekać, ubytki same nie znikną. Jeśli szukacie dobrej kliniki w Grudziądzu to na pewno warto zapisać się do https://maszewski.com/. Kompleksowa oferta leczenia, rozsądne ceny, doświadczeni lekarze wielu specjalizacji. Na plus przyjazna atmosfera i sympatyczna obsługa pacjenta.
Back to top
Wiera22
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 14 Sep 2022, 18:48    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o dentystów to trzeba ich odwiedzać jeśli mamy mieć piękny i zdrowy uśmiech. Można też skorzystać z wielu zabiegów takich jak na przykład wybielanie zębów o czym więcej tutaj https://dentgabinet.pl/biale-jak-snieg-zabieg-wybielania-zebow/ Dowiesz się na czym polega zabieg i co dzięki niemu osiągniesz.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce