Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Czy stosujecie jakąś dietę?
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
emmanil
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 25 Jul 2022, 18:55    Post subject: Czy stosujecie jakąś dietę? Reply with quote

Cześć wszystkim. Czy uważacie, że trzeba stosować dietę, aby zawsze mieć przyjemny wygląd? Podzielcie się swoją opinią w komentarzach. Czekam z niecierpliwością na Wasze odpowiedzi.
Back to top
View user's profile Send private message
camillastill
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 25 Jul 2022, 21:50    Post subject: Reply with quote

Oczywiście, jeśli chcemy świetnie wyglądać i zadbać o swoje zdrowie, lepiej trzymać się określonej diety. A ja zawsze radzę udać się do profesjonalisty, aby osiągnąć lepsze efekty w krótszym czasie. Zwróć uwagę na Dieta na Thermomix. Ta dieta pomoże Ci utrzymać się w najlepszej formie i wyglądać tak, jak na to zasługujesz.
Back to top
richard44
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 25 Jul 2022, 23:08    Post subject: Reply with quote

Bardzo dziękuję wszystkim za usługę. W końcu moim marzeniem jest mieć idealne ciało i od dawna chcę dojść do formy. A to jest niemożliwe bez diety i sportu.
Back to top
carolka
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 30 Jul 2022, 14:23    Post subject: Reply with quote

Ja dzisiaj trafiłam na ofertę liposukcji laserowej na https://lipoline.pl/liposukcja-laserowa/ i chyba z niej skorzystam. odchudzam się od roku. Za mną już 30 kilogramów i do zrzucenia mam jeszcze 15. Niestety nie idzie już tak szybko jak wcześniej. Dlatego chciałabym się wspomóc zabiegiem. Słyszałam, ze liposukcja daje świetne efekty.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Gabryskka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 12 Sep 2022, 17:14    Post subject: Reply with quote

Poczytaj sobie o takich zabiegach wyszczuplających https://klinikamiracki.pl/sculpsure/ Wydaje mi się że to będzie świetne rozwiązanie w twoim przypadku uśmiech oczywiscie warto tez diete do tego stosowac
Back to top
Agnieszka14
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 12 Dec 2022, 16:49    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem bardzo dobrym wyborem będzie Dieta pudełkowa https://dietchef.pl/ . Jeśli chodzi o posiłki to są naprawdę dobre, urozmaicone także faktycznie ta dieta okazała się strzałem w dziesiątkę
Back to top
MichalinaO
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 13 Dec 2022, 5:46    Post subject: Reply with quote

Ja też, po wielu próbach schudnięcia na własną rękę, zdecydowałam się w końcu na dietę pudełkową. Od 3 miesięcy zamawiam całodzienne wyżywienie czyli 5 posiłków, w firmie Dietering - https://www.dietering.com/ i jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim dzięki temu mam więcej czasu dla siebie, bo nie muszę gotować, po drugie dania są bardzo smaczne, odpowiednio zbilansowane, urozmaicone, i rzecz jasna o wybranej przeze mnie kaloryczności. Dzięki temu schudłam juz 9 km. Sama firma bardzo znana, działa m.in. w takich miastach jak: Warszawa, Kraków, Gdańsk czy Wrocław, Rzeszów, Dębica, Krosno, Jasło, Gorlice, Nowy Sącz, Limanowa, Zakopane, Nowy Targ.
Back to top
Sardynka90
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 13 Dec 2022, 22:58    Post subject: Reply with quote

U mnie teraz na tapecie dieta 2000 kcal z https://www.dietapremium.pl/dieta-pudelkowa-2000-kcal Może trochę dużo, ale ja ogólnie jestem duża, więc i zapotrzebowanie mam spore oczko Jednak powoli chudnę, a to jest najważniejsze. Chudnąć, ale zdrowo i nie głodząc się. A jedzenie jest przepychota!
Back to top
amalia
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 15 Dec 2022, 12:16    Post subject: Reply with quote

Zanim przejdziecie na dietę to polecam zapoznać się z artykułem https://mybestpharm.pl/blog/odchudzanie-okiem-eksperta.html jest bardzo interesujący i można się wiele dowiedzieć. Mnie bardzo zainteresował, aktualnie przeglądam jeszcze pozostałe artykuły, które mieszczą się na tym blogu.
Back to top
idibbert
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 30 Dec 2022, 15:50    Post subject: Reply with quote

Ja na co dzień nie stosuje żadnej konkretnej diety, ale staram się zdrowo odżywiać. Jem pięć posiłków dziennie. Poza tym staram się, by moje posiłki były bogate w owoce i warzywa. Poza tym dodaje często do swoich potraw tzw. "superfoods". uśmiech
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce