|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ybendahar początkujący

|
Wysłany: Sro 20 Lut 2019, 13:29 Temat postu: prezent dla rodziców |
|
|
Ale nie na podziękowania, tylko na ich okrągłą rocznicę ślubu. Co byście kupili, żeby się zanadto nie kurzyło na półce. Mój mąż ze swoim bratem na rocznicę ślubu ich rodziców kupił eleganckie butelki z ekskluzywnym alkoholem: dla taty whisky, dla mamy wino. Co myślicie o takim rozwiązaniu?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Morxuzk początkujący

|
Wysłany: Sro 20 Lut 2019, 14:03 Temat postu: |
|
|
A ja myślę, że bardziej na miejscu byłaby jakaś okolicznościowa pamiątka. Zwłaszcza jeśli rocznica jest okrągła - alkohol prędzej czy później się skończy, a taki ryngraf albo grawerowane medaliony z https://markizasklep.pl/ zostaną na długo.
Wprawdzie mogą się kurzyć, ale przynajmniej dzięki temu rodzice na pewno będą do tych prezentów regularnie wracać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Banaszak bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabi Kalami początkujący

|
Wysłany: Sro 13 Lip 2022, 13:30 Temat postu: prezent dla rodziców |
|
|
Myślę, że kosz ze słodyczami jest świetnym pomysłem na prezent. Moje sprawdzone miejsce na kosz prezentowy to firma napu - mają piękne kompozycje i są dostarczane ekspresowo! |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Wto 19 Lip 2022, 10:20 Temat postu: |
|
|
Pomyślcie o wyjątkowej butelce wina i połączcie praktyczne z przyjemnym. Od siebie polecam sprawdzone miejsce w którym na pewno znajdziesz coś zgodnego z ich upodobaniami https://sklep-z-winem.pl/. Jest to sklep posiadający trunki pochodzące z różnych zakątków świata. W ich ofercie odnajdziesz wina słodkie, półsłodkie, półwytrawne lub wytrawne. Jeśli nie jesteś pewna jakie dokładnie wybrać to pomogą ci zdecydować i zakupić to właściwe. Szczerze polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sikorka bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|