View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
deborah uzależniony

|
Posted: Thu 4 Nov 2021, 7:37 Post subject: Architekt |
|
|
Architekt Nowy Sącz - jakiego polecacie? Szukam biura projektowego, które przygotuje nowoczesny i minimalistyczny projekt zarówno budynku, jak i wnętrz. |
|
Back to top |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Posted: Wed 24 Nov 2021, 23:18 Post subject: |
|
|
Najważniejsze jest to, aby projekt w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom i przede wszystkim potrzebom. Moim zdaniem najrozsądniejszym rozwiązaniem są gotowe projekty domów. Mają wiele zalet, mnie przekonują przede wszystkim niższą ceną i możliwością obejrzenia zdjęć z budowy. |
|
Back to top |
|
 |
klarka12 maniak

|
Posted: Sun 28 Nov 2021, 19:04 Post subject: |
|
|
Dokładnie, warto poświęcić więcej czasu, aby znaleźć taki projekt który spełni wasze oczekiwania. Ze swojej strony polecam ofertę Projekty z wizją bo mają naprawdę mega wybor Od nowoczesnych domów po te klasyczne. |
|
Back to top |
|
 |
lejla uzależniony

|
Posted: Thu 2 Jun 2022, 9:47 Post subject: |
|
|
Ja natomiast polecam: http://ememstudio.com.pl/ Świadczą swoje usługi na terenie całej Polski. I nie ograniczają sie wyłącznie do jednej wizualizacji. Najważniejsze, ze uwaznie słuchhają klienta i niczego nie narzucają. Jak ci się coś nie podoba, to szanują to. |
|
Back to top |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Posted: Thu 9 Jun 2022, 21:20 Post subject: |
|
|
Wiem, że w internecie da się znaleźć sporo różnych projektów, które moim zdaniem wypadają całkiem w porządku. Chodzi w końcu o to, by zawsze dobierać takie rozwiązania, które typowo dla Was będą odpowiednie. Widziałem na Archon gotowe projekty domów i ciekawi mnie, czy ktoś z Was brał od nich projekt swojego domu? Z chęcią poznam Waszą opinię. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce