View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
elgies początkujący

|
Posted: Sat 4 Jun 2022, 9:04 Post subject: Sprzęt ogrodniczy za 12k czy lepiej wynajem |
|
|
Witam
Mam zamiar oderwać się od firmy której pracuje i sam coś zrobić, może super doświadczenia nie mam ale coś tam jest .
Z tym że kierował bym się bardziej ku klientom indywidualnych, pracował bym raczej sam a czasem ktoś mógł by pomóc.
Prace ogrodnicze, tereny nie duże, czasem karczowanie, wyrównywanie, koszenie. A może lepiej kupić mikrociągnik a do niego dołączane zestawy?
Mam wątpliwości, ciężar, dokładność koszenia, gabaryty..
Czy taka inwestycja w ciągniczek była by lepsza - myślę czy nie podpytać firmy z okolicy od takiego sprzętu - formur.pl - wypożyczalnia narzędzi budowlanych
W sumie większa moc, ale nie wiem.. |
|
Back to top |
|
 |
Kazikdobry uzależniony

|
Posted: Thu 9 Jun 2022, 11:34 Post subject: |
|
|
Jeżeli chcesz w taki sposób zarabiać to zdecydowanie namawiam do zakupienia swojego sprzętu.
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce