Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

dentysta

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Asia12
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 22 Kwi 2022, 10:01    Temat postu: dentysta Odpowiedz z cytatem

Hej. Jaki jest dobry endodonta kraków? Przeglądałam ofertę www.belldent/endodoncja/ - co o niej sądzicie? Proszę o opinie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 4 Maj 2022, 8:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak najbardziej mogę polecić Ortolan. Jest to jednak najlepszy gabinet dentystyczny, w którym usługi wykonywane są na najwyższym poziomie, więc warto się tutaj zapisać
Powrót do góry
Zengila12
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 19 Maj 2022, 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja polecam tą klinikę https://frankowski.pl/specjalizacje/leczenie-ogolne-i-endodoncja/
Najlepsi specjaliści a leczenie przeprowadza się u nich za pomocą bardzo dobrych i cienkich narzędzi oraz endometrów, w dużym powiększeniu pod mikroskopem, dzięki czemu możliwe jest dokładne oczyszczenie kanałów korzeniowych z bakterii i resztek tkanek. Polecam serdecznie
Powrót do góry
mleczna
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 23 Cze 2022, 6:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba każdy chce mieć piękne zęby. Uważam, ze usmiech to nasza wizytówka i powinno się o niego zadbać. Ja rozważam założenie ponowanie aparatu ortodontycznego - https://proortodont.pl/nasze-uslugi/ortodoncja Już kiedyś nosiłam aparat, ale nie jestem zadowolona z efektu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Alexija
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 23 Cze 2022, 17:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki, wybiorę jakiegoś
Powrót do góry
crist.hollis
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 27 Cze 2022, 12:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piaskowanie zębów jest najskuteczniejszą metodą usuwania płytki nazębnej i jako takie nie tylko przynosi efekty estetyczne, ale przede wszystkim chroni przed rozwojem próchnicy i paradontozy.
niepoprawny
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 29 Cze 2022, 20:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiem Wam szczerze, że zęby to mój odwieczny kompleks. Już nie zliczę u ilu dentystów byłem i ile pieniędzy w nie zainwestowałem, a one i tak nie wyglądają tak, jakbym chciał. Oczywiście powodem są złe nawyki jeszcze z dzieciństwa i zła higiena jamy ustnej, a czasami nawet jej brak. Ostatnio przeczytałem ciekawy artykuł na temat tego, że ksylitol jest zdrowszym zamiennikiem cukru. Jeśli ktoś jest uzależniony od cukru tak, jak ja, to polecam Wam ten artykuł https://www.acidolac.pl/zdrowe-zeby/cukier-bialy-i-ksylitol
Powrót do góry
weselemoje
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 30 Cze 2022, 14:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wielu dentystów dla prawidłowego dbania o zęby i stan jamy ustnej, zaleca stosowanie specjalnych szczoteczek - https://www.sunstargum.com/pl/produkty/szczoteczki-miedzyzebowe.html . Dzięki tym szczoteczkom, dobrze umyjemy również, przestrzenie między zębowe, szczoteczki w tradycyjnym wydaniu, nie umyją tak dokładnie tych miejsc. Mycie zębów, trwa w tym przypadku oczywiście trochę dłużej, moim zdaniem, zdecydowanie warto. Pamiętajmy że w tych, trudno dostępnych miejscach, również może dochodzić do tworzenia się próchnicy oraz kamienia.
Powrót do góry
kaszabarabasza
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 1 Lip 2022, 14:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak leczyć zęby to tylko w gabinecie Lubińska stomatologia i ortodoncja w Szczecinie na ul Mazurskiej 3. Naprawdę znają się na rzeczy i nie kasują milionów jak gdzie nie gdzie. Jeżeli miałabym robić zęby to tylko tam, tym bardziej że wiem ze to przede wszystkim sprawdzony gabinet.
Powrót do góry
Solution
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 2 Lip 2022, 15:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak dotąd to najbardziej bałabym się leczenia kanałowego i usuwania ósemek. Raczej nawet znieczulenie by mnie tu nie satysfakcjonowało, jedynie narkoza, a to nie wszędzie można. Wiem, że u dentysty w Toruniu, w Citocare https://citocare.pl/oferta/zabiegi-stomatologiczne mają dwa zespoły stomatologiczny i anestezjologiczny, no i wyposażoną salę operacyjną. Widziałam na ich stronie na zdjęciach.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: