|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
madzikxs kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
Gibran4 gaduła

|
|
| Back to top |
|
 |
Jolon kandydat

|
Posted: Mon 23 May 2022, 9:47 Post subject: |
|
|
| Znam ten problem dobrze i spędziłem dużo czasu próbując znaleźć dokładnie to, co mi odpowiada. Myślę, że nie powinieneś się zbytnio martwić, jestem pewien, że ci się uda. |
|
| Back to top |
|
 |
MarekMrod kandydat

|
Posted: Mon 23 May 2022, 9:51 Post subject: |
|
|
| Halo! Jeśli szukasz pracy, to nadszedł czas, aby odwiedzić tę stronę. Dzięki tej usłudze znalazłem pracę dla siebie i mojej żony, która może pracować tylko zdalnie, ponieważ jest w ciąży. Jak widać, nie można znaleźć wymarzonej pracy. Wystarczy kliknąć na firmy rekrutacyjne it https://abouthr.pl/services/it-recruiting/ i rozpocząć wyszukiwanie już teraz! Powodzenia! |
|
| Back to top |
|
 |
HaniaMM uzależniony

|
Posted: Fri 20 Jan 2023, 16:14 Post subject: |
|
|
| Osobiście kieruję się przede wszystkim tym, aby mógł się w firmie rozwijać i dużo lepiej zarabiać niż obecnie, ponieważ każdy chce zapewnić odpowiednie warunki swojej rodzinie. Poza tym czasami warto zmienić pracę ze względu na wypalenie zawodowe i atmosferę. Jeśli chcesz mieć lepszy podgląd w swojej lokalizacji na oferty to zajrzyj na https://fachpraca.pl/oferty-pracy/l/jan%C3%B3w-lubelski/ i koniecznie daj znać, jakie kroki podjąłeś. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce