View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Iwona51 kandydat

|
Posted: Mon 25 Apr 2022, 8:56 Post subject: łóżko w szafie cena |
|
|
Cześć, przymierzam się do zakupu łóżka do mojej sypialni i rozważam łóżko w szafie. Zauważyłam pewne ogłoszenie
łóżko w szafie cena. Czy macie jakieś doświadczenia związane z firmą https://transforms.pl/ ? |
|
Back to top |
|
 |
Yuhu początkujący

|
Posted: Mon 25 Apr 2022, 9:41 Post subject: |
|
|
Przy małych przestrzeniach jest to korzystne |
|
Back to top |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Posted: Sat 7 May 2022, 20:29 Post subject: |
|
|
Zależy - komu, co się podoba.... Mnie przykładowo podobają się wolnostojące tapicerowane łóżka, takie jak oferuje chociażby firma FDM. Takie coś właśnie wkrótce planuję kupić dla siebie, ponieważ też będę wkrótce urządzać swoją sypialnię. A tam wiem, że kupić coś dobrego. |
|
Back to top |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Posted: Sat 21 May 2022, 20:08 Post subject: |
|
|
Przy małych pomieszczeniach takie rozwiązanie może faktycznie się przydać. Mi się osobiście łóżka chowane do szafy w ogóle nie podobają. Gdybyś jednak szukał ciekawych modeli wygodnych i estetycznych łóżek to polecam zapoznać się z ofertą tego sklepu internetowego https://lozka.net.pl Mają bardzo duży wybór i jestem pewna że każdy wybierze tu coś idealnego do swojego mieszkania. |
|
Back to top |
|
 |
pinkki uzależniony

|
Posted: Sun 22 May 2022, 20:31 Post subject: |
|
|
Takie sobie rozwiązanie, chyba, ze to luksusowego nanoapartamentu  |
|
Back to top |
|
 |
tyrell.abernathy początkujący

|
Posted: Mon 23 May 2022, 1:01 Post subject: |
|
|
Takie łóżko w szafie to świetna sprawa! Sama bym chętnie je kupiła. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce