Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tycje początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Frania25 maniak

|
Wysłany: Czw 21 Sty 2021, 13:33 Temat postu: |
|
|
To osobista decyzja rodziców dziecka. A jak byście szukali prezentów z okazji chrztu to zobaczcie tu https://alechrzest.pl/ Znajdziecie tu duży wybór. Od pamiątek po złotą i srebrną biżuterię. Mi osobiście najbardziej podobają się pozytywki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bridgette.hills początkujący

|
Wysłany: Czw 11 Lut 2021, 10:34 Temat postu: |
|
|
Chrzest Święty to niezwykle podniosła uroczystość i wydarzenie, w którym uczestniczy najbliższa rodzina dziecka. Tej okazji zwykle towarzyszą różnego rodzaju upominki o pamiątkowym i ponadczasowym charakterze. _________________ kartki na 18 urodziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarvis.abernathy początkujący

|
Wysłany: Wto 16 Lut 2021, 16:48 Temat postu: |
|
|
Jaki prezent kupic na chrzest? |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Pią 15 Kwi 2022, 12:04 Temat postu: |
|
|
Wiesz co, jeżeli mogłabym coś dodać od siebie, to myślę że warto również zainteresować się asortymentem sklepu stylowychrzest.pl Mnie udało się tam kupić garniturek dla chłopca do chrztu w niebieską kratkę i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona. Polecam i wam tam zerknąć, a myślę że nie będziecie rozczarowani |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kowal31 uzależniony

|
Wysłany: Pią 23 Gru 2022, 18:15 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda, dlatego polecam Wam sprawdzić strone - https://sakramento.pl/pl/c/KOMUNIA-SW./107 . W ich ofercie znajdziecie najróżniejsze akcesoria i dekoracje na chrzest, komunie i wiele innych uroczystości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|