|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Maddika bywalec

|
Posted: Wed 30 Mar 2022, 10:33 Post subject: |
|
|
| Kiedy miałam dużo stresu w pracy to trochę podupadłam na zdrowiu, bardzo pomogły mi nutridrinki, wzmacniają dobrze organizm, dostarczają brakujących minerałów, kupuję w DOZ bo tam jest najtaniej. |
|
| Back to top |
|
 |
izzygnr bywalec

|
Posted: Tue 5 Apr 2022, 14:31 Post subject: |
|
|
| Jeżeli chodzi o dbanie o zdrowie to czytałam ostatnio o biorezonansie. Można o tym poczytać np. na https://terapie-biorezonans-warszawa.pl/borelioza-2/. Ciekawa sprawa bo techniki leczena biorezonansem podobno świetnie się sprawdzają w przypadku boreliozy jak też w leczeniu alergii. |
|
| Back to top |
|
 |
Kazikdobry uzależniony

|
Posted: Fri 8 Apr 2022, 11:32 Post subject: |
|
|
| Maddika wrote: | | Kiedy miałam dużo stresu w pracy to trochę podupadłam na zdrowiu, bardzo pomogły mi nutridrinki, wzmacniają dobrze organizm, dostarczają brakujących minerałów, kupuję w DOZ bo tam jest najtaniej. |
Dzięki za polecenie z chęcią poczytam o tym preparacie.
| Back to top |
|
 |
wang maniak

|
Posted: Tue 12 Apr 2022, 10:23 Post subject: |
|
|
| Jeśli chodzi o DOZ to warto też wiedzieć, że mają oni w ofercie nutridrinki. Przy cięższych chorobach - takich jak na przykład grypa czy covid, kiedy chory nie ma apetytu - warto pomyśleć o zakupie nutridrinków. Nutridrinki Fresubin czy Nutrica kupicie w aptekach DOZ w najniższych cenach na rynku. |
|
| Back to top |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Posted: Thu 28 Apr 2022, 9:45 Post subject: |
|
|
| Zdrowie to podstawa, dlatego należy o nie zadbać. Ostatnio mój mąż dostał od szefa taki pakiet medyczny https://hms-assistance24.com/pakiety-medyczne-dla-marynarzy-i-armatora,22,pl . Jest marynarzem i pływa na statku, dlatego ważne jest, aby systematycznie się badał. Myślę, że takie pakiety medyczne to naprawdę świetna opcja, gdyż ma się stały dostęp do lekarzy. |
|
| Back to top |
|
 |
anielkaa kandydat

|
Posted: Sun 1 May 2022, 18:18 Post subject: |
|
|
| Jak szukacie pomocy przy chorych zatokach polecam Olejek Tulsi Madurai do inhalacji , znakomity jest, bardzo mi pomógł. A i na stłuczenia, zmiany zwyrodnieniowe polecam do smarowania skóry . Rozcieńcza się go z kremem , innym olejkiem czy balsamem |
|
| Back to top |
|
 |
jezyk maniak

|
Posted: Wed 4 May 2022, 18:08 Post subject: |
|
|

Last edited by jezyk on Thu 11 Aug 2022, 16:56; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Posted: Thu 5 May 2022, 9:02 Post subject: |
|
|
| Moja mama ma nadciśnienie. I choć zdiagnozowane już kilka lat temu to wciąż mam wrażenie, że jest nieodpowiednio leczona. Niedawno doczytałam, że nadciśnieniem tętniczym zajmuje się hipertensjolog. Szukałam więc specjalisty, do którego mogłabym zabrać mamę. I trafiłam na https://medicapark.pl/hipertensjologia,119,pl . Ktoś z Was może był tam na wizycie? |
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
|
| Back to top |
|
 |
wiola84 uzależniony

|
Posted: Mon 16 May 2022, 11:36 Post subject: |
|
|
Jeśli jest problem z terminem albo kiepski sprzęt to tak na przyszłość odradzam czekanie załatwiajcie to maksymalnie szybko, ale w sprawdzonym miejscu. Tak było z nami w Multimedzie. Wszystko załatwione pierwsza klasa, zgodnie z oczekiwaniami. Ważna jest zawsze możliwość konsultacji, rozsądny okres czekania. I tego się właśnie trzymajcie. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce