|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Pon 14 Mar 2022, 12:48 Temat postu: Jakie damskie perfumy na prezent polecacie? |
|
|
Hej, szukam dla żony na rocznicę pięknych markowych perfum. Jednak sam nie do końca się na tym znam i dlatego przychodzę do Was z pytaniem czy macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi gdzie warto ich szukać i jednocześnie na co zwrócić uwagę żeby nie były kompletnym niewypałem. Zastanawiałem się nad Channel, albo Dior. Co o tym sądzicie i przede wszystkim czy idę tutaj w dobrym kierunku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KamilaEz kandydat

|
Wysłany: Pon 28 Mar 2022, 20:08 Temat postu: |
|
|
W mojej opinii przede wszystkim jeżeli jesteście na etapie poszukiwań wyjątkowych propozycji w zakresie perfum dla swojej ukochanej partnerki to tutaj zdecydowanie polecam sprawdzić sobie perfumy damskie ranking przygotowany przez magazyn ceneo, gdzie będziecie mogli dowiedzieć się więcej które pozycje są szczególnie warte uwagi. Według mnie zdecydowanie Dolce&Gabbana, The one oraz moje ulubione Giorgio Armani, Si. Pozdrawiam i daj znać czy będzie zachwycona  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Wto 29 Mar 2022, 21:55 Temat postu: |
|
|
Myślę, że warto wyjść poza schemat Dior-Channel-Armani. Świetne, niebanalne perfumy damskie oferuje też np. Bottega . Mi bardzo przypadła do gustu kompozycja Bottega Veneta . Dowiedziałam się o niej ze strony https://encyklopediaperfum.pl/perfumy/bottega-veneta . Opis okazał się na tyle przekonujący, że kupiłam flakonik bez większego zawahania. Nie żałuję. Fuzja aromatów kwiatowo- szyprowych z akcentami przypraw jest genialna! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|