|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
pamit początkujący

|
Posted: Fri 4 Mar 2022, 15:38 Post subject: Wywóz gruzu Warszawa |
|
|
Jeżeli szykujesz się do remontu lub właśnie go przeprowadzasz i potrzebujesz worka big bag na gruz to zapraszam do skorzystania z firmy gruz city _________________ wywóz gruzu |
|
| Back to top |
|
 |
prosta gaduła

|
Posted: Mon 11 Apr 2022, 12:46 Post subject: |
|
|
| Mieszkam niedaleko Warszawy i podczas remontu korzystałem z kontenerów od firmy Gruzout, która za całkiem przyzwoite pieniądze podstawiła pusty a odebrała pełny kontener z gruzem. Ich stronę http://gruzout.pl/oferta/wywoz-gruzu-lomianki/ polecił mi znajomy, który często z ich usług korzysta. Można również liczyć na pomoc profesjonalistów w doborze właściwego kontenera. |
|
| Back to top |
|
 |
Kermitowa początkujący

|
Posted: Tue 19 Jul 2022, 11:30 Post subject: |
|
|
Kontenery są ok, pod warunkiem że ekipa remontowa jest sprawna. Jak nie chcesz się przejmować tym czy po kilku dniach będziesz mieć dopłatę lub zabrany kontener, bo termin wynajmu się skończył, to lepiej zamów big bag na gruz. Ja korzystałem z kilku firm m.in. z Gruz City, Zgruzem i ze speedgruz. Zawsze było ok _________________ wywóz gruzu Warszawa |
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Mon 30 Dec 2024, 11:33 Post subject: |
|
|
| Firmą profesjonalnie zajmującą się wywozem gruzu, odpadów budowlanych, śmieci oraz wynajmem kontenerów jest https://wywozodpadowwroclaw.pl/ Współpraca z nimi odbywa się na najwyższym poziomie. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce