Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

instalacje elektryczne

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
linak
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 21 Lip 2021, 7:25    Temat postu: instalacje elektryczne Odpowiedz z cytatem

Cześć, polećcie firmę oferującą instalacje elektryczne Rybnik i okolice
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Solution
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 31 Lip 2021, 17:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety nie mam informacji w tym temacie z tej konkretnej okolicy. Jeśli jednak potrzebowałbyś kontaktu do hurtowni elektrycznej, to chętnie się podzielę namiarem https://alfaelektro.pl/ Spójrz jak duży asortyment mają. No ale trudno się dziwić, to hurtownia z bardzo dużym doświadczeniem.
Powrót do góry
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 27 Sie 2021, 7:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My teraz też będziemy wykonywać u siebie instalacje elektryczne, dlatego też musimy teraz pokupować kable, rozdzielnie, puszki itd. Właśnie znalazłam sklep https://eltech-poznan.pl/206-junior i chciałam się podpytać- czy ich kojarzycie? Czy może ktoś z was robił tam zakupy? Podoba mi się, że mają nawet gniazdka z ochroną IP54 .
Powrót do góry
Wiera22
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Lut 2022, 17:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli poszukujesz firmy elektroinstalacyjnej to pewnie zainteresuje cię także oferta sklepu Super Gniazdka. Kupisz u nich wyłączniki i gniazdka Simon Basic które dodatkowo są w atrakcyjnej cenie. Co ciekawe mają też kilka kolorów a to ułatwia dobór zgodny z wyposażeniem.
Powrót do góry
Sania
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 28 Lis 2024, 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teknosystem to lider w branży produkcji wiązek kablowych https://www.teknosystem.com.pl/kompetencje/wiazki-kablowe/ Jeśli potrzebujesz rozwiązań dla zaawansowanych urządzeń elektrycznych, ten producent wiązek kablowych oferuje precyzyjne i trwałe produkty. Warto zajrzeć na ich stronę internetową. Jednocześnie do ich produkcji używają przewodów uznanych światowych producentów, takich jak LAPP, Helukabel, Alstermo, Elproman, Alfa Wire oraz kolejowe przewody Nexans i Huber+Suhner.
Powrót do góry
lejla
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 30 Wrz 2026, 15:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy okazji remontu kuchni zaczęłam się zastanawiać, ile właściwie gniazdek powinnam zaplanować. Wcześniej wydawało mi się, że kilka wystarczy, ale kiedy rozpisałam wszystkie urządzenia, wyszło ich zdecydowanie więcej. Przeglądając https://gniazdka.elmar.pl/ zauważyłam, że dostępne są różne rozwiązania, więc można dobrać coś zarówno pod względem funkcjonalności, jak i wyglądu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: