|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Vudankim kandydat

|
Posted: Tue 23 May 2017, 19:14 Post subject: Badania weneryczne |
|
|
| Potrzebuję rady. Mieszkam na wsi, do najbliższego laboratorium mam około 30 km drogi, do lekarza - wenerologa - chyba z 150. Podejrzewam, że mogłam coś złapać od mojego chłopaka (przyznał się, że korzystał kiedyś z usług prostytutki). Znalazłam badania weneryczne zdrowegeny.pl, gdzie wysyłamy kroplę krwi do laboratorium i dostajemy wyniki online. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Wynik jest wiarygodny? Nie mam możliwości załatwić tego inaczej. |
|
| Back to top |
|
 |
elabarbara gaduła

|
|
| Back to top |
|
 |
nola82 początkujący

|
Posted: Wed 11 Mar 2020, 14:14 Post subject: |
|
|
| Gdzie można wykonać takie badania? |
|
| Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
Posted: Thu 14 May 2020, 8:15 Post subject: |
|
|
| Nie wiem ale ja złapałam hpv i też pewnie od mojego faceta, bałam się że będę miała raka szyjki macicy i ginekolog zalecił mi kurację papilocare, mówi że ten żel usuwa wirusa z szyjki |
|
| Back to top |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Posted: Thu 20 Jan 2022, 12:59 Post subject: |
|
|
| Ale dzisiaj przeprowadzenie takich badań w celu uzyskania rzetelnych pomiarów, nie powinno być większym problemem. Przecież jest w Polsce wiele sprawnie pracujących miejsc. Najlepiej zorientujcie się, jakie laboratorium badawcze w Waszej okolicy jest tutaj szczególnie polecane i na tej podstawie podejmijcie działania. Ja na stronie https://obiks.pl/ czytałem o zakresie analiz w różnych laboratoriach i uważam, że to dobra informacja. Warto samemu zastanowić się, czego konkretnie Wy potrzebujecie i w jaki sposób to osiągnąć. |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Sun 13 Feb 2022, 21:45 Post subject: |
|
|
| Właśnie przede wszystkim na wirusa HPV trzeba uważać i świetnie, że o tym mówicie. Dzięki temu na pewno w odpowiedni sposób zajmiecie się swoim zdrowiem. Możliwości jest wiele, ale nic nie zamieni wiedzy i świadomości. Zdobywajcie ją sobie ze stroną https://solinea.pl/wirus-hpv-czy-to-juz-rak/ , więc korzystajcie! |
|
| Back to top |
|
 |
mihaus początkujący

|
Posted: Thu 17 Feb 2022, 3:02 Post subject: ... |
|
|
To trudne i bardzo zaawansowane badanie, ale na pewno warto je przeprowadzić. _________________ Szukasz świetnego bloga, takiego jak http://www.dziewczynadlaciebie.pl - znajdziesz tam wszelkiego rodzaju wpisy o seksie i więcej. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce