View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Iwona51 kandydat

|
Posted: Tue 25 Jan 2022, 12:30 Post subject: Usunięcie roztępów po ciąży |
|
|
Dzień dobry
tak jak w temacie zastanawiam się nad usunięciem rozstępów po ciąży. Początkowo mi nie przeszkadzały, jednak z czasem zaczęłam czuć się z nimi po prostu źle. Próbowałam już różnych metod, jednak rezultatu praktycznie nie widać. Ostatnio usłyszałam o czymś całkowicie dla mnie nowym. Chodzi o laser frakcyjny kraków. Może wiecie coś na ten temat? Jak wygląda taki zabieg, czy jest bolesny i gwarantuje pożądany efekt? Albo słyszałyście o https://laser-frakcyjny-krakow.pl/, gdzie przeprowadzają takie zabiegi? A może któraś z Was korzystała z tej metody i może ją polecić? Trochę się waham, także mam nadzieję, że mi pomożecie. |
|
Back to top |
|
 |
monika90 gaduła

|
Posted: Fri 4 Feb 2022, 12:01 Post subject: |
|
|
Wydaje mi się że powinnaś zainteresować się medycyną estetyczną. na https://klinikamiracki.pl/ czytałam że możliwe jest usunięcie rozstępów tatuaży itd można naprawdę wiele osiągnąć dzięki nim |
|
Back to top |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Posted: Tue 15 Feb 2022, 11:06 Post subject: |
|
|
usuniecie , jak usuniecie... ja to bym bardziej chciala zapobiec powstaniu rozstepow, polecacie cos konkretnego? |
|
Back to top |
|
 |
kamionka bywalec

|
Posted: Tue 22 Feb 2022, 17:06 Post subject: |
|
|
Mi pomogło smarowanie olejkiem migdałowym , do tego mialam fajny balsam taki z przeznaczeniem wlasnie przeciw rozstępom  |
|
Back to top |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Posted: Wed 23 Feb 2022, 21:14 Post subject: |
|
|
Jaki balsam? Chetnie sie dowiem i wypróbuje bo juz jestem w mega wielkiej desperacji |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce