Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sktom gaduła

|
Wysłany: Pon 14 Lut 2022, 16:51 Temat postu: Komoda |
|
|
Witam! Tak jak w temacie. Wiecie może, gdzie uda mi się zamówić komodę? Zależy mi na jej wysokiej jakości i przyzwoitej cenie, więc jeśli macie jakieś propozycje to dajcie znać proszę. Do tej pory w internecie trafiłem na tą stronę https://sklep.akord.net.pl/11-biala-komoda . Może ktoś z was zamawiał u nich meble? Warto się na nie zdecydować? Czekam na wasze opinie na ich temat. _________________ Czasem brutalna prawda działa lepiej niż miękkie słówka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
evalyn47 początkujący

|
Wysłany: Pon 14 Lut 2022, 17:22 Temat postu: |
|
|
Mi najbardziej podobają się meble drewniane. Myślę, że pasują one do każdego wnętrza, no a poza tym są lepszej jakości niż meble wykonane z innego materiału. Pozdrawiam!  _________________ witryna drewno |
|
Powrót do góry |
|
 |
leszekprzed30 początkujący

|
Wysłany: Wto 15 Lut 2022, 10:53 Temat postu: Pogaduchy |
|
|
Niestety przyzwoitą jakość jest dość ciężko uzyskać z atrakcyjną ceną. Jedno jak gdyby determinuje drugie i trzeba iść na kompromisy. Ja swoje meble kupiłem w BRW i nie narzekam. Jedyne co to wymieniłbym szuflady na takie z cichym domykiem. _________________ Wszystko co mówisz wiedzieć o wagach sklepowych! |
|
Powrót do góry |
|
 |
dietrich.kyra początkujący

|
Wysłany: Czw 12 Maj 2022, 0:30 Temat postu: |
|
|
O! Fajnie, że powstał taki wątek Właśnie szukam komody do jadalni więc pewnie posprawdzam sobie zaraz wszystko, co podlinkowaliście. Ja co prawda zastanawiam się jeszcze nad tymi komodami: https://meblekatmandu.pl/komody/do-jadalni , bo bardzo lubię taki styl mebli i pasowałby mi do wnętrza. Cenowo też źle nie wychodzi, więc jedna już leży w koszyku i czeka, aż podejmę decyzję  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzysztof321Q początkujący

|
Wysłany: Pon 6 Cze 2022, 14:56 Temat postu: |
|
|
Komoda to mebel, który doskonale nadaje się do niemal wszystkich pomieszczeń. Świetnie sprawdzi się w salonie, sypialni, przedpokoju, garderobie czy w pokoju dziecka i nastolatka. Dlatego przed wyborem komody należy się zastanowić czy postawić na komodę z drzwiczkami czy komodę szufladami, jaka wysokość komody będzie nas zadawalał itp. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Wysłany: Czw 4 Sie 2022, 14:46 Temat postu: |
|
|
dekort meble ma ladne drewniane komody w ofercie jak zalezy ci na porzadnej jakosci to tu na bank bedziesz zadowolona |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joanne uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Lis 2022, 7:30 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładne i porządnie wykonane komody można znaleźć między innymi w internecie. Warto poszukać czegoś w sam raz dla siebie. _________________ Domy szkieletowe trzebinia |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjelonek bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Pią 25 Lis 2022, 17:48 Temat postu: |
|
|
Ja akurat staram się przede wszystkim stawiać na jakość wykonania, funkcjonalność i też lubię upolować fajne okazje cenowe. Przyznam, że jeżeli chodzi o poszukiwania odpowiednich elementów wyposażenia to na pewno warto będzie zerknąć bezpośrednio do oferty https://www.resmar.pl/ gdzie będziecie mogli liczyć zarówno na profesjonalizm obsługi, konkurencyjne ceny i dostępność wielu możliwości również jeśli chodzi o komody. My zdecydowaliśmy się ostatecznie na komodę w wersji "trzydrzwiowa komoda Bragi na wysokich nóżkach". Przyznam, że zakup się jak najbardziej udał  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Sro 30 Lis 2022, 11:46 Temat postu: |
|
|
W poszukiwaniu elementów lub nóżek do mebli warto zajrzeć do https://stolarstwochrupala.pl/. Wytwarzają stylowe oraz nowoczesne nóżki meblowe które odznaczają się wysoką jakością wykonania. Łączą one w sobie prostotę z nowatorskimi odważnymi formami. Z pewnością znajdziecie tam coś dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|