Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Sklep z artykułami dla plastyków

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Papryczkaa
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 6 Apr 2020, 10:18    Post subject: Sklep z artykułami dla plastyków Reply with quote

Witam wszystkich.

Córka ma wolne i sporo czasu spędza w domu. Szukam dobrego sklepu z akcesoriami plastycznymi dla niej.

Gdzie mozna kupic w dobrej cenie profesjonalne farby?
berka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 7 Apr 2020, 5:58    Post subject: Reply with quote

Polecam to miejsce:
https://www.tintadlaplastykow.pl/

Mój ulubiony sklep plastyczny. Można kupić praktycznie wszytko w miarę dobrych cenach. Obsługa miła i pomocna, więc o wszystko śmiało można pytać. Jedyny maly minus który zauważyłam to mało miejsca. Jak jest sporo ludzi to trzeba się przeciskac w alejkach. Ale w sumie od jakiegoś czasu również i to mi nie przeszkadza bo kupuję głównie przez internet.

Nie wiem czy obecnie jest czynny ich sklep stacjonarny ale przez internet zakupy powinnaś zrobić bez problemu.
Back to top
View user's profile Send private message
klarka12
maniak
maniak

PostPosted: Thu 1 Jul 2021, 19:57    Post subject: Reply with quote

Wiesz co, jedyny sklep który teraz przychodzi mi do głowy https://www.tintadlaplastykow.pl/ Sprawdź sobie ich ofertę, myślę że będziesz zadowolona. Znajdziesz tam wszystko co niezbędne i w dodatku w przystępnych cenach.
Back to top
lejla
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 31 Jan 2022, 7:58    Post subject: Reply with quote

Ja co prawda mam namiar na kilka sklepow plastycznych, ale jak potrzebowałam kupić papier lustrzany srebrny to nigdzie nie mieli go w ofercie. Dobrze, że koleżanka dała mi namiar na sklep https://wycinarnia.pl/produkt/papier-lustrzany-srebrny/ bo potrzebowałam tego papieru na cito.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce