Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deborah uzależniony

|
Wysłany: Pią 11 Gru 2020, 11:49 Temat postu: Dentysta dziecięcy |
|
|
Dentysta dziecięcy Kraków - szukam sprawdzonego gabinetu. Czy ktoś z Was mógłby mi jakiś polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
wertyrr początkujący

|
Wysłany: Wto 15 Gru 2020, 12:35 Temat postu: |
|
|
Warto zobaczyć opinie na temat danego specjalisty. To bardzo pomaga przy wyborze. _________________ Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleen.mertz początkujący

|
Wysłany: Czw 17 Gru 2020, 16:11 Temat postu: |
|
|
Wizyta u dentysty z moim dzieckiem to duże wyzwanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Sro 17 Mar 2021, 8:43 Temat postu: |
|
|
Dentysta dla dzieci, to przede wszystkim powinien mieć odpowiednie podejście, aby nie zrazić do siebie i do leczenia zębów. My z naszym synkiem chodzimy do Dentysta Bemowo dla dzieci i jak najbardziej polecamy. Super atmosfera i oczywiście leczenie na plus. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Wysłany: Pią 31 Gru 2021, 13:31 Temat postu: |
|
|
Normalna sprawa. Przecież dzisiaj jesteście w stanie o wiele skuteczniej zadbać o zdrowie i wygląd Waszych zębów. Najlepiej będzie, jeśli zajrzycie w takie miejsca jak https://proortodont.pl/nasze-uslugi/implanty/ i sami się przekonacie, czy korzystając z takiego wsparcia, będziecie w stanie szybko usunąć problemy z Waszym uzebieniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
JoaU kandydat

|
Wysłany: Wto 25 Sty 2022, 9:00 Temat postu: |
|
|
aleen.mertz napisał: | Wizyta u dentysty z moim dzieckiem to duże wyzwanie. |
Oj tak Myślę, że nie każdy gabinet jest gotowy na przyjęcie dzieci. Polecam artykuł: https://www.lovelove24.com.pl/stomatolog-szczecin/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
JoaU kandydat

|
Wysłany: Wto 25 Sty 2022, 9:00 Temat postu: |
|
|
aleen.mertz napisał: | Wizyta u dentysty z moim dzieckiem to duże wyzwanie. |
Oj tak Myślę, że nie każdy gabinet jest gotowy na przyjęcie dzieci. Polecam artykuł: https://www.lovelove24.com.pl/stomatolog-szczecin/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewoka kandydat

|
Wysłany: Pią 18 Lut 2022, 9:42 Temat postu: |
|
|
My mamy świetną dentystkę dziecięcą którą mogę polecić. My jeździmy do doktor Aleksandry Siwek do Olmedical na Krynickiej w Częstochowie. Pani doktor ma super podejście do małych pacjentów Potrafi zagadać, rozśmieszyć. Moje dzieciaki zupełnie się nie stresują tymi wizytami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia3 kandydat

|
Wysłany: Wto 22 Lut 2022, 14:27 Temat postu: |
|
|
Ja z dzieckiem chodzę do stardent w Warszawie. Mają cudowne podejście do dzieci i robią wszystko co mogą by dziecko się nie bało |
|
Powrót do góry |
|
 |
|