|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
lejla uzależniony

|
Posted: Tue 28 Dec 2021, 14:27 Post subject: |
|
|
Niestety nie wszystko co nosi nazwę naturalnych, takie faktycznie jest. Musicie czytać skład I tutaj od siebie, mogę wam polecić kosmetyki marki https://www.herbapol-polana.com/ ktore są świetnej jakości. W składzie znajdziecie między innymi czerwoną koniczynę. |
|
| Back to top |
|
 |
Pablitos68 początkujący

|
Posted: Tue 28 Dec 2021, 21:55 Post subject: |
|
|
| Uważam że ma to duży potencjał. |
|
| Back to top |
|
 |
jezyk maniak

|
Posted: Sat 19 Mar 2022, 0:16 Post subject: |
|
|
| Jeżeli o mnie chodzi, to ja zazwyczaj wszelkiego rodzaju naturalne kosmetyki zamawiam ze strony tego sklepu https://www.bee.pl/12148-kosmetyki-dla-dzieci-noworodkow-i-niemowlat Moim zdaniem, mają najlepszy asortyment pod tym względem, a ich ceny są na tyle atrakcyjne, że bez problemu każdy będzie w stanie zrobić sobie tam jakieś zamówienie. |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
gia11 początkujący

|
Posted: Mon 23 May 2022, 13:19 Post subject: |
|
|
| Stosujcie również kosmetyki, które nie były testowane na zwierzętach. |
|
| Back to top |
|
 |
Wiera22 uzależniony

|
Posted: Mon 6 Jun 2022, 22:52 Post subject: |
|
|
| Jeżeli chcesz kosmetyki naturalne to spodoba ci się oferta tej marki https://www.bodyboom.pl/sklep/cialo.html U nich zakupisz świetne peelingi wegańskie lub na bazie naturalnych nasion. Poznaj moc natury i jak pozytywnie wpływa na ciało kobiety. |
|
| Back to top |
|
 |
denesik.haley początkujący

|
Posted: Wed 8 Jun 2022, 9:25 Post subject: |
|
|
Dziewczyny, widzę, że nie tylko ja zwracam uwagę na skład i pochodzenie produktów Skoro jest nas tutaj trochę, to pomyślałam, że podpytam - znacie może markę Verdelab? Ja jeszcze nic u nich nie zamawiałam, ale czytałam dobre opinie. Chętnie posłucham też waszych  _________________ sklep z naturalnymi kosmetykami |
|
| Back to top |
|
 |
hortense.hermann początkujący

|
Posted: Fri 10 Jun 2022, 15:32 Post subject: |
|
|
Naturalne kosmetyki do ciała działają przede wszystkim nawilżająco, ujędrniająco i antyoksydacyjnie. W ten sposób mogą spowalniać negatywne skutki procesów, które zachodzą w skórze wraz z wiekiem. _________________ Naturalne balsamy i luksusowe sera do ciała |
|
| Back to top |
|
 |
reagan.ledner początkujący

|
Posted: Mon 13 Jun 2022, 16:11 Post subject: |
|
|
Kompletnie nie znam się na kosmetykach, a chciałabym w końcu zadbać o swoją cerę. Z tego powodu szukam dobrze nawilżającego kremu pod oczy w dobrej cenie. Czy możecie mi coś polecić? _________________ krem pod oczy jak znaleźć |
|
| Back to top |
|
 |
jermaine32 początkujący

|
Posted: Tue 14 Jun 2022, 11:14 Post subject: |
|
|
Według mnie kosmetyki naturalne są najlepsze. Pozdrawiam!  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce