| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kazikdobry uzależniony

|
Posted: Wed 3 Nov 2021, 8:33 Post subject: |
|
|
| Fluuksa wrote: | W kominku koniecznie trzeba palić dobrym drewnem. Tutaj /stonesgarden.pl/opal-drewno-kominkowe znajdziecie porządne suche drewno kominkowe. U nich ceny są dobre, a drewno suchutkie i idealne do palenia. Idzie jesień, zima więc warto zrobić zapasy  |
W drewno na zimę już zrobiłem zapas.
--------------
https://konsbud.com
 |
|
| Back to top |
|
 |
Bring gaduła

|
Posted: Wed 24 Nov 2021, 23:24 Post subject: |
|
|
No my też zrobiliśmy już zapas drewna kominkowego na całą zimę Jak zawsze zamówiliśmy ze składu od Pana Grzegorza http://www.drewnokominkowe.wroclaw.pl/ jeśli ktoś z Was jest w okolic Wrocławia, polecam. Mają dobre ceny, "klocki" zawsze przycięte zgodnie z zamówieniem. |
|
| Back to top |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Posted: Sat 18 Dec 2021, 18:06 Post subject: |
|
|
| na pewno tez warto zadbac o odpowiednio szklo do kominka. my wybralismy szyby kominkowe łódź dobra oferta i jakosc |
|
| Back to top |
|
 |
kamyczek25 bywalec

|
Posted: Fri 31 Dec 2021, 9:59 Post subject: |
|
|
Bardzo dobrej jakosci wklady kominkowe mozna zamowic na kratki.com kupowalismy juz od nich i super |
|
| Back to top |
|
 |
aw11 początkujący

|
Posted: Tue 15 Feb 2022, 20:03 Post subject: |
|
|
Kominek to genialna sprawa - samo patrzenie na niego niesamowicie mnie odpręża. Ostatnio zmieniłam w swoim drzwiczki żeliwne bo kominek ma swoje lata i wygląda jak nowy  |
|
| Back to top |
|
 |
carolka bywalec

|
Posted: Sun 27 Feb 2022, 21:27 Post subject: |
|
|
Ja też uważam, ze kominek to świetna sprawa i warto mieć go w domu My długo zastanawialiśmy się czy chcemy mieć kominek elektryczny czy tradycyjny. W końcu wybór padł na kominek elektryczny z www.kominki-kwidzinski.pl i nie załuję. Salon jest czysty a kominek pięknie się prezentuje i daje ciepło. |
|
| Back to top |
|
 |
arlett kandydat

|
Posted: Sun 12 Jun 2022, 18:12 Post subject: |
|
|
| A zobacz sobie kominki gazowe. Moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie do mieszkania. My mieliśmy kiedyś kominek elektryczny, ale efekt jaki dawał nie bardzo mi odpowiadał i teraz zastanawiamy się nad kominkiem gazowym do salonu. |
|
| Back to top |
|
 |
Kazikdobry uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
sfeil początkujący

|
Posted: Wed 9 Nov 2022, 20:10 Post subject: |
|
|
Bardzo bym chciała mieć kominek niestety nie mam domu  |
|
| Back to top |
|
 |
densy uzależniony

|
Posted: Thu 5 Jan 2023, 14:54 Post subject: |
|
|
| No fajną ofetę na kominki ma nasz rodzimy producent Krarki - chyba jako jedyna firma dają aż 10 lat gwarancji, nigdzie indziej nie widziałam aż tylu |
|
| Back to top |
|
 |
|