|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rozza gaduła

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2021, 6:58 Temat postu: Kosmetyki jeffree star |
|
|
czy na jakiejkolwiek polskiej stronie kupię kosmetyki jeffree star? możecie podesłać link mogą być tez sprawdzone zagraniczne |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagnam gaduła

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2021, 7:43 Temat postu: |
|
|
Aktualnie sporo kosmetyków tej firmy jest na stronie Cocolita:
https://www.cocolita.pl/jeffree-star
Jak widzisz zresztą maja obecnie dobra promocję na rozświetlacze do twarzy, a warto bo są naprawdę fajne ( o ile lubisz mocny błysk - bo mają rzeczywiście duza moc).
Czasami pojawiają się również palety.
Jeśli szukasz na zagranicznych stronach, to polecam ebay, ostatnio widziałam na stronie sporo zniżek na jefree star, również na palety do malowania powiek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
daniel36Wilk12 kandydat

|
Wysłany: Pią 25 Cze 2021, 14:11 Temat postu: |
|
|
Witam ja walczę Celluitem od urodzenia dziecka i powiem tak znalazłam idealne cellublue bańki które doskonale ujędrniają moją skórę. Pierwsze efekty widać już po 2 tygodniach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hubert37 uzależniony

|
Wysłany: Wto 14 Gru 2021, 20:13 Temat postu: |
|
|
Biura wirtualne https://optioffice.pl/biuro-wirtualne dobre ceny, prestiżówy adres,który podnosi standard firmy, dostęp do sal konferencyjnych na godziny, pomoc w sprawach administracyjnych i przy zarządzaniu i archiwizacji poczty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|