|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slodkoslona uzależniony

|
Wysłany: Wto 15 Gru 2020, 16:15 Temat postu: |
|
|
Niestety ale nie zawsze zdrowie nam dopisuje dlatego gdy musimy przyjmować leki, pilnować ich regularności to warto zakupić sobie taki https://www.aptekagalen.pl/depan-pojemnik-na-lekarstwa-stojacy pojemnik na leki. Korzystałam z czegoś takiego i wiem, że w praktyce bardzo się sprawdza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wang maniak

|
Wysłany: Wto 22 Gru 2020, 9:24 Temat postu: |
|
|
Ja dla babci kupuję Fresubin w aptece DOZ. Ma poważne problemy z apetytem, a taki nutridrink to pełnowartościowy posiłek, no i co najważniejsze - smakuje jej. Więc serdecznie polecam to rozwiązanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
walentynka uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2021, 8:04 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o leki dla seniorów to warto zapoznać się z ofertą DOZa. Obecnie jest u nich super promocja dla seniorów 60+ - w godzinach 8-12 mogą oni skorzystać z rabatu aż 20% na leki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
EmmaSS bywalec

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2021, 9:17 Temat postu: |
|
|
Leki, lekarze, nie raz i zaawansowane urządzenia medyczne. To wszystko jest często konieczne jeżeli chodzi o wsparcie dla babć, dziadków. Jak będziecie potrzebowali tego typu pomocy to zerknijcie sobie na stronkę https://esklep.brandvital.eu/produkty/urzadzenia-oddechowe/tlen-inhalacyjny,2,459 Oferują tu między innymi urządzenia oddechowe, koncentratory tlenu, a także i sporo innych sprzętów medycznych, także i akcesoria rehabilitacyjne. Zapoznajcie się z ich ofertą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Sro 29 Wrz 2021, 14:11 Temat postu: opieka dla babci |
|
|
Zdecydowanie mogę polecić bardzo dobry i sprawdzony ośrodek jakim jest https://podtopolami.eu/ . Jestem pewna, że twoja babcia będzie zadowolona z opieki jak i z warunków |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2021, 23:01 Temat postu: |
|
|
wang napisał: | Ja dla babci kupuję Fresubin w aptece DOZ. Ma poważne problemy z apetytem, a taki nutridrink to pełnowartościowy posiłek, no i co najważniejsze - smakuje jej. Więc serdecznie polecam to rozwiązanie. |
Tak, podpisuję się pod tą opinią, też kupuję w DOZie nutridrinki, ale te przeznaczone dla osoby chorującej na cukrzycę, Diben. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maddika bywalec

|
Wysłany: Nie 21 Lis 2021, 11:25 Temat postu: |
|
|
W doz mają różne rodzaje fresubin, można w sumie dobrać praktycznie na każde schorzenie, wiadomo pacjenci mają różne potrzeby. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arielka bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Yano początkujący

|