|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kornelia_ja bywalec

|
Wysłany: Pon 13 Wrz 2021, 11:47 Temat postu: Studia podyplomowe? |
|
|
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad rozpoczęciem studiów podyplomowych. I tu pojawia się pytanie co wybrać? Na https://wseh.pl/pl/page/oferta-edukacyjna/studia-podyplomowe.html jest bardzo dużo ciekawych kierunków, związanych z biznesem. Jednak to nie ułatwia wyboru. Czy ktoś z Was może na tej uczelni się uczy i może coś doradzić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam94ef początkujący

|
Wysłany: Pon 13 Wrz 2021, 16:08 Temat postu: |
|
|
Ja na szczęście nie miałem problemu z doborem kierunku studiów |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anna_199 bywalec

|
Wysłany: Wto 21 Wrz 2021, 11:46 Temat postu: |
|
|
Fajną alternatywą do podyplomówki może też być szkoła policealna. Dużo kierunków do wyboru z przeróżnych dziedzin, a w szkole cosinus.pl za darmo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
justy_ska kandydat

|
Wysłany: Sro 10 Lis 2021, 16:46 Temat postu: |
|
|
Może szkoła policealna? Też fajna opcja na uzupełnienie umiejętności czy wykształcenia, a w sumie można zrobić za darmo, z podyplomówką tak się nie da Ja się ucze w szkole Cosinus  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabryskka uzależniony

|
Wysłany: Pon 8 Wrz 2025, 8:00 Temat postu: |
|
|
Collegium Szkoła Służb Medycznych w Warszawie przygotowuje do zawodu w sposób przemyślany i skuteczny. Każdy element programu ma swoje praktyczne zastosowanie. Szkoła policealna daje więc narzędzia, które pozwalają od razu odnaleźć się na rynku pracy. To świetna alternatywa dla osób, które nie chcą czekać latami na pierwszą pracę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|