Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

przeziebienie czy alergia?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Maddika
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 2 Paź 2021, 10:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kupowaliśmy nutridrinki babci jak walczyła z rakiem, właśnie te w doz, mieli spory wybór smakowy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Michalina89
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 4 Paź 2021, 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie co, według mnie, idealnie na przeziębienie sprawdzą się krople do nosa na katar . Co naprawdę wydajne, ale także świetnie radzą sobie z uporczywym katarem i niedrożnością nosa. Dajcie znać, na co wy zazwyczaj stawiacie podczas lekkiej choroby.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
ayris
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 13 Paź 2021, 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czasami cieżko jest stwierdzić czy to zwykłe przeziębienie czy może juz alergia. U mnie alergia na kurz objawiała się podobnie do przeziębienia. Dopiero testy wykazały na co jestem uczulona. Dobrze, że sa sklepy takie jak ten https://allergoff.pl/ gdzie mozna kupić spray na alergeny.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 4 Lis 2021, 9:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, jesień to czas ciągłych przeziębień. Jeżeli zastanawiacie się, co na katar u rocznego dziecka będzie najlepszym wyborem, to koniecznie zajrzyjcie sobie na stronę hellosmart.pl. Tam poznacie wiele przydatnych wskazówek oraz porad w tym zakresie. Myślę że każdy znajdzie tam jakieś przydatne treści dla siebie
Powrót do góry
Aniela1
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 5 Lis 2021, 11:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja to już nie wiem co mi dolega, bo często mam katar i kaszel taki mokry. Słyszałam, że na zatoki na przykład bardzo dobry jest Soledum forte i chyba też sobie kupię. Przyjaciółka stosowała go na mokry kaszel i twierdzi, że ułatwia odkrztuszanie. Mam nadzieję, że mi też pomoże.
Powrót do góry
feliks86
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 9 Lis 2021, 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzę, że temat z przeszłych lat, ale to taka rada dla mających obecnie z tym wątpliwości -> Przeziębienie zwykle trwa od 3 do tygodnia. Jeśli czujesz pulsowanie w nozdrzach to jest to przeziebienie. Natomiast jeśli masz sucho w gardle, a cieknie z nosa, to jest to alergia.
Powrót do góry
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 23 Lis 2021, 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na forum raczej się tego nie dowiesz. Najlepiej dla ciebie samej będzie jeśli umówisz się na wizytę do alergologa. W Warszawie przyjmuje świetny specjalista a mianowicie: https://cmp.med.pl/cmp-wola/alergolog-warszawa-wola/ Im szybciej się umówisz, tym lepiej dla ciebie.
Powrót do góry
Zengila12
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 3 Gru 2021, 22:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,co sądzicie o tym,by stosowac inhalatory w razie przeziebienia lub alergii? Niestety to wywoluje u mnie zapalenie zatok,ktore znosze bardzo często . Co sądzicie o tym https://swiatprzychodni.pl/artykuly/rodzaje-inhalatorow-co-musisz-o-nich-wiedziec/ ? Z chęcią zapoznam się z waszymi opiniami.
Powrót do góry
Zengila12
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 3 Sty 2022, 23:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, bardzo zalezy mi na poznaniu domowychs posob na katar i kaszel. Moje dzieci po świętach u dziadkow na wsi są podziębione. Jestesmy poza miejscem zamieszkania. Jakie znacie odmowe sposoby na przeziebienie? https://medsowa.pl/a/czy-kaszel-i-przeziebienie-mozna-wyleczyc-w-domu Czy to mozliwe by katar byl a;ergiczny o tej porze roku?
Powrót do góry
dyzio69
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 4 Sty 2022, 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od jakiegoś czasu w ogóle leży nade mną tak zwany proces chorobowy. Ciągnie się na tyle długo, że już zaczęłam sama sprawdzać jak rozpoznać anginę i inne takie. Bardzo mi zależy na tym, żeby mimo wszystko radzić sobie z chorobami. Wiecie, jak dziś lekarze leczą, prawda?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: