|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
linak gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pgibson początkujący

|
Wysłany: Pon 21 Cze 2021, 20:30 Temat postu: |
|
|
Trudniej znaleźć firmę, która transportuje odpady niebezpieczne. Na szczęście mi się to udało i współpracuję z ludźmi, który transportują te produkty uboczne. To ważne by dbać o zdrowie i środowisko. _________________ utylizacja odpadów śląsk |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacekkowalski221 początkujący

|
Wysłany: Pią 22 Paź 2021, 12:04 Temat postu: |
|
|
Kilka dni temu miałem przyjemność korzystać z pomocy, która dała uporać mi się z dylematem. Samodzielnie bym sobie nie poradził. Byłem bardzo usatysfakcjonowany z prędkości realizacji. Zawodowa ekipa ogarneła mi kwestię z odpadami. Dlatego mogę przedstawić Wam usługi Wywóz odpadów ogrodowych . |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Pią 14 Lip 2023, 15:22 Temat postu: |
|
|
Jeżeli już mowa o recyklingu, to warto brać również pod uwagę żeby rozwiązanie było tanie. Jeśli macie do oddania elektrośmieci, to ta firma https://odbiorydomowe.pl/ załatwi za was resztę zupełnie za darmo. W dodatku przyjadą pod wskazany adres, co jest naprawdę świetnym rozwiązaniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sardynka90 uzależniony

|
Wysłany: Pią 21 Lip 2023, 11:53 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o różne odpady, to polecam do tego przesiewacz bębnowy do ziemi https://www.perfopol.pl/Sita_bebnowe__recykling_ my korzystamy i jesteśmy bardzo zadowoleni. To sprawdzony sprzęt. Pozdrawiam Was serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|